FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojemský deník před utkáním s Karvinou: Znojmo si doma posvítí

Znojemský deník před utkáním s Karvinou: Znojmo si doma posvítí Z n o j m o - Večerní výkop domácího utkání 2. kola Fotbalové národní ligy s Karvinou se již nezadržitelně blíží. Ještě před jeho začátkem si můžete přečíst, jak referuje o utkání Znojemský deník. Ten se zeptal na dojmy z nadcházejícího duelu i brankáře Jiřího Dolečka.

 
 
 

„Pod umělým osvětlením jsem snad nikdy nehrál a moc se na tu atmosféru těším. Hlavně věřím, že v termínu pátečního podvečera přijde co nejvíc diváků," lákal fanoušky na letošní domácí premiéru znojemský brankář Jiří Doleček.

Jelikož po nuceném odstoupení Viktorie Žižkov má letošní ročník pouze patnáct účastníků, měla právě Karviná v prvním kole volno. Sezona tudíž pro nadcházejícího soupeře Znojma teprve startuje. „Myslím, že je pro nás spíš výhoda, že jsme první zápas už odehráli, hlavně proto, že jsme v něm zvítězili," odhadoval Doleček.

CELÝ ČLÁNEK NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies