FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka vydřela proti HFK Olomouc bod

Devatenáctka vydřela proti HFK Olomouc bod Z n o j m o - První mistrovské utkání sezóny má za sebou naše devatenáctka. Doma přivítala HFK Olomouc a byl to opravdu perný boj. Situace se zkomplikovala už v samotném úvodu, kdy se hosté dostali do vedení. Poté se svěřenci trenéra Zlámala dlouho snažili neúspěšně o vyrovnání. Nakonec nás spasil přímý kop, po kterém kýženého srovnání skóre dosáhl Jiří Švejkar. Hanáci ještě závěr dohrávali bez vyloučeného Vohralíka, na výsledku už se ale nic nezměnilo.

 
 
2. (Čafka), sobota 15.8.2015
1.SC Znojmo FK - 1. HFK Olomouc  1:1  (0:1)
Branky: 78. Švejkar - 4. Kračmár
Rozhodčí: Mikyska - Krbůšek, Laštůvka
ŽK: Alaca - Snášel, Hanzelka
ČK: 85. Vohralík
1.SC Znojmo FK: Šurkala - Celik, Švejda, Pelán, Halčišák (77. Fessl), Švejkar, Garčic, Landšperský, Fukal (c), Alaca, Z. Hříbek
1. HFK Olomouc: Snášel - Dlouhý, Hanzelka, Kráčmar, Kudýn, Lošťák, Markaj, Sobek (63. Bradáč), Spurný, Vohralík, Doubrava (38. Šmirják)

Komentář k zápasu

Utkání se pro znojemské barvy nezačalo vůbec dobře. Ve 4. minutě našel Gjoni ve vápně osamoceného Martina Kráčmara a ten si s nabídnutou tutovkou poradil bez problémů. Odpovědět se snažil Švejkar, jeho křížná střela ale minula bránu.

V ofenzivě byla patrná snaha udělat něco z nepříznivým výsledkem, ale do zakončení jsme se dostávali horko těžko. Do šestnáctky soupeře sice létalo mnoho centrů, ale ty buď zlikvidoval brankář Snášel a nebo se míjely účinkem.

Ve druhé půli to byla stejná písnička. Dlouho jsme se v útočném snažení trápili a HFK neměl problémy udržovat těsný náskok. Navíc hosté podnikali nebezpečné brejky, z nichž nejednou zahrozili. Naštěstí jsme se mohli spolehnout na standardky. Nejprve zahrál na jedničku přímý kop Halčišák, ovšem Snášel předvedl parádní zákrok. Po další standardce už ale lovil míč ze sítě. Trio našich hráčů u míče zmátlo gólmana a Jiří Švejkar se trefil přízemní střelou k tyči.

S vyrovnáním samozřejmě panovala spokojenost, ale v domácím prostředí jsme toužili po výhře. Velkou šanci měl po rohovém kopu Zdeněk Hříbek. Jeho střela ale bohužel zamířila vedle brány. Z úhlu to pak také zkoušel autor vyrovnávající branky Švejkar, dobře chytající Snášel se však překvapit nenechal. Hosté nakonec remízu udrželi i přes vyloučení Vohralíka v samotném závěru.

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): Naše první soutěžní utkání mělo velmi dobrou úroveň a to díky oběma týmům. Škoda, že se nám nedařilo více v útočné fázi, konkrétně ve finální přihrávce a zakončení. Pak bychom mohli myslet na výhru. Díky týmu za nadějný výkon.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies