FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Konečně jsem dostal pořádný centr, usmíval se Libor Žondra

Konečně jsem dostal pořádný centr, usmíval se Libor Žondra Z n o j m o - V pátek to byl v rámci 3. kola Fotbalové národní ligy souboj nejen Ústí nad Labem a Znojma, ale také dvou důrazných útočníků na obou stranách. Na ústecké straně Smola, na té naši Libor Žondra. Právě znojemský kanonýr vstřelil vítězný gól po nadýchaném centru Radima Nepožitka. Libor si samozřejmě pas pochvaloval a v žertu popíchl své spoluhráče.

 
 
 

Libore, pro tebe musel být ten gólový centr od Radima lahůdka?
Konečně jsem dostal krásný centr. (smích) Stačilo to v podstatě jen dobře trefit.

Překvapilo tě, že bylo celé utkání tak otevřené, nahoru dolů?
Nemyslím si, že první poločas byl úplně nahoru dolů. Ústí nás v jedné pasáži zatlačilo a byli jsme pod tlakem, přežili jsme penaltu. I když i my jsme měli nějaké šance. Bohužel jsme však závěru půle inkasovali, ale dalo by se říct, že nás to společně s přestávkou probudilo. V kabině jsme si něco řekli a do druhé půle jsme na ně nastoupili a hned v úvodu měli dvě velké šance.

Trenér Kučera mluvil o přestávkové bouřce v kabině, jaké byla intenzity?
Jaké intenzity nebudu prozrazovat, ale byla potřeba, protože jsme nehráli to, co jsme chtěli. Bylo to podobné druhé půli s Karvinou. Šlo poznat, že ve druhém poločasu to bylo úplně jiné.

V minulé sezóně, pokud jsme prohrávali, nedařilo se nepříznivé výsledky otáčet. Teď se to povedlo. Je to vzpruha do dalších zápasů?
Doufám, že ano. Utkání se nevyvíjelo dobře, ale věřili jsme, že to můžeme otočit. Ve fotbale je možné vše. Povedlo se nám brzy vyrovnat a pak už se mohly misky vah převážit na jakoukoliv stranu.

Výhru budeme chtít jistě potvrdit doma s Třincem. Nestraší tě domácí bilance v minulé sezóně, kdy se nám opravdu nedařilo?
Minulá sezóna bylo úplně něco jiného, teď je sezóna nová. Máme jiný tým, jiného trenéra, nemůžeme to srovnávat.

Takže nemáš z domácího prostředí strach?
Nemám vůbec strach, je to jen na nás, jak se na to připravíme. Je to jednoduché, musíme dávat góly a budeme vyhrávat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies