FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Touha získat první domácí výhru, doma vyzveme Třinec

Touha získat první domácí výhru, doma vyzveme Třinec Z n o j m o - K druhému domácímu utkání vyběhne náš tým v pátek od 19:00 na Městském stadionu v Horním Parku. Soupeřem nám bude v rámci 4. kola Fotbalové národní ligy Třinec, jenž na sebe v úvodu sezóny upoutal vysokým vítězstvím nad Sigmou Olomouc B. Slezané budou usilovat o první venkovní výhru, my naopak o první domácí a také o to, udržet se na špici tabulky FNL.

 
 
 

Třinec skončil v minulé sezóně na 13. pozici a s tímto umístěním nepanovala úplně spokojenost. Slezané by se chtěli v aktuálním ročníku samozřejmě pohybovat daleko výše. A to je práce pro nového trenéra Radima Nečase (na jaře vedl tým Táborska pozn. red.), který doslova za pět minut dvanáct nahradil Marka Kalivodu, jenž sám požádal o uvolnění z funkce. Za pět minut dvanáct rozhodně není v nadsázce, Nečas se připojil k týmu dva týdny před startem ligy.


4. k. FNL
Pátek
21. Srpna
19:00 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

FK FOTBAL TŘINEC

Stadion Horní park

Nový třinecký lodivod vyznává ofenzivní fotbal a hned v prvním kole to poznal nováček ligy - Sigma Olomouc B. Tu Třinec doslova smetl poměrem 5:1. Slezané nepropadli ani v dalších zápasech. V Pardubicích získali bod a alespoň po remíze sahali minulý víkend v domácím prostředí proti favorizovaným Českým Budějovicím. Aktuálně se nachází Třinec na sedmé pozici se čtyřmi body.

Z minulé sezóny máme lepší bilanci vzájemných utkání my. V Třinci jsme remizovali 2:2 a doma pak zvítězili 2:0. Podobný výsledek bychom samozřejmě rádi zopakovali i v pátek.

ZMĚNY V KÁDRU TŘINCE

PŘÍCHODY: Imrich Bedecs (Senec), Tomáš Knötig (hostování Karviná), Jaroslav Málek (konec hostování Hlučín), Václav Mozol (hostování Teplice), Lukáš Salachna (Zlín), Daniel Černý (hostování Plzeň), Jakub Teplý (hostování Jihlava)

ODCHODY: Pavel Rohel (hostování Vítkovice), Lukáš Kubáň (konec hostování Slovácko), Tomáš Matoušek (Kroměříž), Martin Sporysz (konec smlouvy), Jan Krejčí (konec hostování Sparta Brno), Pavel Malíř (hostování Petrovice), Michael Hupka (konec smlouvy), Marek Gajdošík (konec smlouvy), Tomáš Gavlák (Staškov), Ondřej Smetana (Neuhofen)

Hlasy před zápasem

RADIM KUČERA (TRENÉR ZNOJMA): Třinec je kvalitním soupeřem. Má nového trenéra, obměnil kádr. Ale my hrajeme doma a budeme chtít potvrdit dobrý vstup do sezóny a hlavně uspokojit naše fanoušky výhrou.

BENJAMIN VOMÁČKA (KAPITÁN TŘINCE): Bude to další těžký zápas. Když budeme hrát tak, jako druhý poločas s Českými Budějovicemi, tak věřím, že si nějaké body odvezeme. Ve druhé lize není tým, který by byl o parník lepší. Hrát a bodovat se dá všude (zdroj: fotbaltrinec.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies