FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka doma získala skalp Kroměříže!

Devatenáctka doma získala skalp Kroměříže! Z n o j m o - Po zápasovém volnu o minulém víkendu vyběhli naši dorostenci opět do boje. Devatenáctka se střetla na ČAFCE s nebezpečnou Kroměříží, která v loňském ročníku vládla celé soutěži. V první půli jsme přestáli několik ošemetných situací a v druhé části v tropickém počasí dvěma góly přiklonili misky vah na naší stranu.

 
 
4. (Čafka), sobota 29.8.2015
1.SC Znojmo FK - SK Hanácká Slavia Kroměříž  2:0  (0:0)
Branky: 52. Landšperský, 58. Švejkar
ŽK: Cupák (Kroměříž)
Rozhodčí: Vejtasa - Laštůvka, Kacká
1.SC Znojmo FK: Šurkala - Pelán, Halčišák (88. Kříž J.), Švejkar, Garčic, Landšperský, Fukal (c), Z. Hříbek, Fessl, Dúcký (90. Křivánek), Procházka
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Svoboda - Šmerda, Třasoň, Hynčica (c), Fojta, Navrátil (55. Knap), Imre (63. Beneš), Glozyga, Zapletal, Berky, Cupák (46. Hamrla)

Komentář k zápasu

Utkání začalo dobrou šancí Landšperského, který však na brankáře Svobodu nevyzrál. Poté převzali nebezpečnou notu hosté, kteří si v přechodové fázi počínali lépe a pramenily z toho šance. V 30. minutě dokonce zachránila Šurkalu tyč po střele Berky. Nicméně všechny nebezpečné situace se nám povedlo ustát.

Do druhého dějství jsme vkročily opravdu svižně a to nakonec rozhodlo o osudu celého utkání. V 52. minutě předvedl nádhernou individuální akci Jan Landšperský, který obešel dva hráče a napálil míč neomylně pod břevno. O šest minut později už jsme měli dvoubrankový náskok. Dúcký poslal nadýchaný centr na Jiřího Švejkara, jehož následná hlavička splnila nejpřísnější parametry.

Kroměříž se samozřejmě snažila vývoj utkání zvrátit. Obou týmům docházely v horkém počasí síly a Hanáci se dostali v závěru zápasu do několika slibných šancí, u kterých jim chybělo i potřebné štěstí.

Ohlasy

Luděk Zlámal: Utkání velmi dobré úrovně za přispění obou týmů jsme rozhodli na začátku druhého poločasu dvěma nádhernými brankami. Znovu musím pochválit tým jako celek, který šel s pokorou za vítězstvím.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies