FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kapitán U19 Jarda Fukal po Kroměříží: Dáváme do toho vše a vrací se to

Kapitán U19 Jarda Fukal po Kroměříží: Dáváme do toho vše a vrací se to Z n o j m o - Devatenáctka prožívá dobrý vstup do sezóny. Po dvou utkáních má na svém kontě čtyři body a v sobotu si dokázala poradit i se silnou Kroměříží. Výhru 2:0 hodnotil v našem rozhovoru kapitán Jaroslav Fukal, jenž patří mezi jednu z opor nejen záložní řady, ale i celého týmu. Musel si přitom v nedávné době projít nepříjemným zraněním, z kterého se však opět dostal do formy a v závěru minulé sezóny nakoukl i do juniorského týmu.

 
 
 

Jardo, počasí dnes tropické, tak trochu fotbalové peklo...
Bylo to peklo, ale jsem rád, že jsme zvítězili. Jsem rád, že jsme to po takové pauze zvládli, především fyzicky. Všichni jsme do toho dali 100 procent a vrátilo se nám to, musím tým pochválit.

Jak už jsi zmínil v první odpovědi, minulý týden jste měli zápasové volno. Mělo pauza nějaký vliv, v první půli to bylo trochu trápení?
Chvíli trvalo, než jsme se do toho dostali, protože jsme jen trénovali a herní rytmus trochu chyběl.

Určitě vás může těšit produktivita. V prvním utkání jste se prosadili až ze standardky, nyní dva góly ze hry...
Nějakou branku už jsme mohli přidat i v úvodní půli, o přestávce jsme si řekli, že musíme být trpěliví, že to určitě vyjde.

Kroměříž je velmi silný tým, v čem vám dělala největší problémy?
Měla hodně silný střed. S hráčem soupeře Zapletalem jsme si nevěděli první půli rady, hrál opravdu dobře. Druhý poločas se nám však povedl, dali jsme brzy dva góly a uklidnili jsme se.

Ty jsi kapitánem týmu, tvá pozice je ve středu zálohy, měl by se být tím, který řídí hru, tvoří. Jak cítíš svoji roli?
Cítím se dobře, kluci mi taky věří. Všichni makáme, dáváme do toho opravu vše a zatím to funguje.

Po dvou domácích utkáních čtyři body, čítám, že máte v sezóně jen ty nejvyšší cíle?
Cíle jsou určitě nejvyšší. Máme kvalitní tým, myslím, že bychom mohli hrát do třetího místa.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies