FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Naše přípravky zápolily v halových turnajích

Naše přípravky zápolily v halových turnajích Z n o j m o - Naši nejmladší talenty mají pestrou zimu. Během listopadu, prosince a také prvního víkendu v lednu pořádal náš klub několik halových turnajů přípravek. Konkrétně se jednalo o kategorie U9 (ročník 2007 a mladší), U10 (ročník 2006 a mladší) a U11 (ročník 2005 a mladší).

 
 
 

TURNAJ PŘÍPRAVEK U9

V neděli 8. listopadu se v Městské hale Znojmo uskutečnil halový turnaj mladších přípravek, konkrétně kategorie U9 (2007). Pořádajícím turnaje byl klub 1. SC Znojmo. Náš tým byl vedený trenérským duem Palička Libor a Bartoněk Milan. Turnaj byl velice pěkně obsazen. Přijelo velmi silné brněnské mužstvo Svratky Brno, dva celky do turnaje dosadilo FK Znojmo a posledním mužstvem byl celek z Ivančic. Všechny tyto mužstva hrají krajskou soutěž přípravek, což je nejvyšší možná soutěž v kategorii přípravek.

V turnaji startovalo 5 týmů, kde hrál každý s každým. Výsledky, jak je již v našem klubu zvykem se neevidovaly. Jednalo se o to, aby si chlapci zahráli, pobavili se a naučili se něčeho nového. Hrací doba byla 2x 11 minut a počet hráčů byl 4+1. Po skončení turnaje byli všichni odměněni pamětní medailí a sladkou mlskou.

Turnaje se zúčastnily týmy: 1. SC Znojmo, FK Znojmo – oranžoví, FK Znojmo – černí, FC Svratka Brno a FC Ivančice

Náš klub reprezentovali: Vojtíšek, Nahodil, Paul, Vocílka, Minařík, Uttner, Změlík, Zigo, Radoch, Peca F., Peca A., Šuba, Hamza, Ryška, Mandát, Zduba

TURNAJE PŘÍPRAVEK U10

V neděli 27. prosince ihned po svátečních dnech se v Městské hale Znojmo uskutečnil další halový turnaj přípravek, tentokrát se jednalo o kategorii U10 (2006). Pořádajícím turnaje byl opět náš klub 1. SC Znojmo. Tentokrát se turnaje zúčastnili týmu z okresu Znojmo. Kromě našeho týmu, který byl vedený trenérskou dvojicí Bulín, Mrkos se turnaje zúčastnila ještě dvě mužstva výběru OFS Znojmo, dále TJ Suchohrdly, FK Znojmo a TJ Cukrovar Hrušovany nad Jevišovkou.

V turnaji startovalo 6 týmů, kde hrál každý s každým. Opět bez evidence výsledků, opět se hrálo ve velmi přátelské, pohodové a vánoční atmosféře. Hráče fotbal bavil, střílelo se spousty branek a bylo k vidění spousta pěkných akcí a přesně o toto organizátorům turnaje šlo. Hrací doba byla 1x 20 minut a počet hráčů byl 4+1. I zde byli všichni účastníci turnaje po skončení odměněni pamětní medailí a sladkou mlskou.

Turnaje se zúčastnily týmy: 1. SC Znojmo, FK Znojmo, TJ Suchohrdly, TJ Cukrovar Hrušovany nad Jevišovkou, OFS Znojmo – žlutí, OFS Znojmo – fialoví.

Náš tým reprezentovali: Bulín, Skoumalová, Piskač, Mrkos, Fousek, Krištof, Bačák, Soukup, Vávra

TURNAJ PŘÍPRAVEK U11

Poslední, třetí turnaj byl připraven pro nejstarší kategorii přípravek U11 (2005). Uskutečnil se ihned po novém roce 2. ledna. Obsazení bylo opět velmi solidní. Brněnská Sparta Brno, FC Ivančice, FK Znojmo a náš celek dosadil do turnaje dva týmy rozdělené na modré a zelené. Trenéři Pikolon a Vařeka rozdělili svoje svěřence na dvě skupiny, aby si všichni zahráli pořádnou řádku minut.

V turnaji startovalo 5 týmů, kde hrál každý s každým. Výsledek? Ano ptáte se správně, nepodstatný. Podstatou všeho bylo učení chlapců něčeho nového. Jednalo se o ukázku rodičům, že se nehoníme za výsledkem a za poháry. Radost z poháru a radost či zklamání z výsledku je krátkodobé. Avšak to co se naučím, mně zůstane. Hrací doba byla 2x 13 minut a počet hráčů byl 4+1 Po skončení turnaje byli všichni odměněni pamětní medailí.

Turnaje se zúčastnily týmy: 1. SC Znojmo – modří, 1. SC Znojmo – zelení, FK Znojmo, FC Sparta Brno, FC Ivančice.

Náš klub reprezentovali tito hráči:

1.SC Znojmo – modří: Prodělal, Beno, Hamza, Dítě, Koukal, Čížek, Švéda, Tůma, Nezveda

1.SC Znojmo – zelení: Švejkar, Žák, Kselík, Mlčoch, Peterka, Kmotorka, Symoni, Hříbek M., Hříbek J.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies