FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Věřím, že mi vstřelený gól v dalších utkáních pomůže, říká novic Jindra Stehlík

Věřím, že mi vstřelený gól v dalších utkáních pomůže, říká novic Jindra Stehlík Z n o j m o - Stal se vůbec první posilou v zimním přípravném obdobím. K týmu se připojil útoční Jindřich Stehlík už v prosinci a v lednu šel tak do známého. První start ve znojemském dresu mu vyšel. V utkání Tipsport ligy proti Sigmě Olomouc byl autorem jednoho ze dvou našich gólů a navlékl i kapitánskou pásku. Jeho trefa ale nakonec na body proti prvoligovému soupeři nestačila.

 
 
 

Jak už to tak v přípravě bývá, kapitánskou pásku dostávají nováčci. Ty jsi s ní nastoupil do druhé půle, ještě k tomu vstřelil gól. Příjemný start do nového angažmá?
Kapitánská páska vždy koluje mezi novými hráči, aby se vybraly nějaké peníze na zápisném. (s úsměvem) A gól...jsem útočník, takže se to ode mě čeká. Jsem rád, že jsem ho vstřelil. Věřím, že mi to v dalších zápasech pomůže.

Osobně jsi se svým výkonem v první přípraváku spokojený?
Se svým výkonem jsem osobně spokojený tak na 50 procent, věřím, že můžu hrát lépe. Ale něco jsem uhrál, podržel balóny, dal jsem gól, taková částečná spokojenost.

Násobí se sazba do kasy za kapitánskou pásku, když jsi vstřelil gól? Informoval ses už u pokladníka a kapitána Tomáše Cihláře?
Když jsem byl ve Zbrojovce, tak jsem dělal pokladníka já a byl jsem nepříjemný pokladník, takže se to násobilo. (smích) Uvidíme, co mi tam Cihla napíše, doufám, že na mě bude hodný. (s úsměvem)

Nová ofenzivní posila Jindra Stehlík vstřelil ve středečním utkání Tipsport ligy proti Sigmě první gól ve znojemském dresu. Byl sice "jen" v přípravě, ale věříme, že v ostré sezóně mu to bude také pálit.

Zveřejnil(a) 1.SC Znojmo FK dne 14. leden 2016

První utkání ve znojemském dresu, jak fungovala spolupráce na hřišti s ostatními spoluhráči?
Nových hráčů bylo v utkání celkem hodně. Tím, že střed hřiště hráli hráči ze Znojma, které znám, tak to pro mě bylo jednodušší. Byl to první zápas po zátěži, hodnocení bych nechal až odehrajeme více utkání.

Nějaký ten den už jste v pořádném tréninkovém zápřahu, jak šly v zápase nohy?
V úterý, den před zápasem, jsme měli celkem těžký trénink. Čekal jsem to horší, dalo se to vydržet.

Se Sigmou prohra 2:4, utkání by ale možná slušela remíza?
Myslím si, že jsme mohli uhrát více. Sám jsme měl šanci, kterou jsem ideálně netrefil, takové možnosti bych měl proměňovat. Špatně jsme si přebral míč. Minimálně remízu jsme určitě uhrát mohli, ale Sigma je zkušený ligový mančaft, přesto jsme nehráli vůbec špatně.

S týmem ses připravoval už v prosinci, pomohl ti tento fakt, že už jsi šel v lednu do známého?
Pomohl. S kluky jsem se v prosinci poznal, už jsem věděl, jak se kdo jmenuje, takže i komunikace byla lepší. Byla to pro mě určitě výhoda, že jsem tu trénoval už v prosinci a aklimatizoval se.

V kabině jsi našel i staré známé z působení ve Zbrojovce...
Jsem rád, že jsou v kabině kluci, které jsem znal z dřívějška. (kolem prochází Broňa Stáňa pozn. red.)... Hlavně teda Broňu. (s usměvem)

Pro spoustu hráčů je velkou motivací zahrát si první ligu, ty už sis ji vyzkoušel v poměrně nízkém věku...
Za Zbrojovku jsem v první lize odehrál asi dvacet minut ve dvou utkáních. Byly to spíše takové epizodky, ale byl jsem pochopitelně rád. Věřím, že si Synot ligu ještě někdy zahraji, snad se to povede se Znojmem. V druhé lize to naopak pro mě bude premiéra. Co jsem se bavil s kluky, kteří druhou ligu hrají, tak říkali, že je těžší přechod ze třetí do druhé, než z druhé do první, takže uvidíme.

JINDŘICH STEHLÍK
JINDŘICH STEHLÍK se narodil 30. června 1992 a je odchovancem Sparty Brno. Brzy však spojil svoji fotbalovou kariéru s brněnskou Zbrojovkou. V jejím dresu nakoukl i někdejší kapitán juniorského týmu do první ligy. V jeho dalším rozletu ho však zastavilo zranění. Podzim 2015 odehrál v dresu třetiligové Líšně. Se sedmi brankami se stal jejím nejlepším střelcem. (POZICE - ÚTOČNÍK), (POST - DEFENZIVNÍ ZÁLOŽNÍK, STOPER), (VÝŠKA - 187 CM), (VĚK 26)
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies