FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Baník to odjezdil úplně na krev, v tom byl rozdíl, zlobil se trenér Kučera

Baník to odjezdil úplně na krev, v tom byl rozdíl, zlobil se trenér Kučera Z n o j m o - V prvním utkání se Sigmou, byť jsme prohráli, byl s výkonem trenér Radim Kučera v jistých parametrech spokojený. Po sobotní prohře s Baníkem Ostrava už však zdaleka ne. Blížil se konec utkání, ve kterém jsme prohráli 0:3 a nespokojeně popocházel kolem postranní čáry. Dalo se tedy čekat, že v rozhovoru bude mít ke spokojenému hodnocení daleko.

 
 
 

Stejně jako v utkání se Sigmou, i proti Baníku odehrála každý poločas jiné jedenáctka. Jaké je vaše hodnocení druhé prohry v Tipsport lize?
Takhle prohra mě mrzí daleko více, protože jsme dnes nebyli tak aktivní a neměli tolik gólových příležitostí. Mužstvo Baníku bylo daleko více agresivnější, daleko víc chtělo, což šlo vidět markantně hlavně ve druhé půli, z čehož pramenil i výsledek.

Nedošla hráčům "šťáva" po náročném týdnu?
Nemohla. Kdyby nebyl zápas, měli by normálně trénink. Je to jako u každého jiného týmu. Řeknu srovnání, Baník je v první lize poslední, prakticky beznadějně. My jsme v druhé lize první, sice ne s velkým náskokem, ale jsme. Pořád by měli kluci pracovat a stále se ukazovat. S Baníkem by to měla být vyrovnaná partie, měli bychom mít daleko více šancí a být na to daleko lépe nachystaní. Baník to odjezdil úplně na krev, naši hráči ne, v tom byl markantní rozdíl.

Byť je to příprava, v utkání jsme měli hodně ztrát...
V první půli bylo daleko více ztrát, ale byl lepší než ten druhý. V druhé části tam nebylo prakticky nic, nechali jsme lehce odcentrovat hráče, nebyli důrazní, málo běhali. Na můj vkus by měli hráči za 45 minut ze sebe vyždímat více. Neměli jsme snad ani gólovou šanci, bylo to jen takové hraní kolem šestnáctky. Nebyla tam jednoduchost, přímočarost ve střelbě, ani přesné centry. Proto taky druhý poločas dopadl, tak jak dopadl.

Je tu několik hráčů na zkoušku, bude se po tomto zápase kádr v přípravě zužovat?
Určitě se bude zužovat. Udělal jsem si po dvou zápasech nějaký obrázek. Nějací hráči dostali šanci. Ale nechtěl bych kritizovat hráče, co přišli na zkoušku. Své kvality by mi měli ukazovat také hráči, kteří tady jsou stabilně a měli by bojovat o místo v základní sestavě na jarní část.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies