FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Aktuálně o kádru na začátku druhého týdne přípravy

Aktuálně o kádru na začátku druhého týdne přípravy Z n o j m o - Hráči načali druhý týden společné přípravy. Kádr v ní je stále velmi početný, byť proběhly určitě změny. Do přípravy se zapojili Zoran Danoski a Alexej Chereda. Někteří naší hráči naopak zamířili o víkendu na zkoušku do jiných klubů. Jinak se pokračuje stále ve dvoufázových trénincích.

 
 
 

Druhý týden společné přípravy přinesl v kádru některé změny. Útoční Pavel Lapeš je na zkoušce v Opavě, stoper Tadeáš Zezula na zkoušce ve Vlašimi. Oba hráči sehráli o víkendu v těchto týmech přípravné zápasy. Z hráčů na zkoušku po sobotním utkání s Baníkem Ostrava skončil mladý obránce Tomáš Bělíček.

Do přípravy naopak přibyla dvě nová jména. Makedonský ofenzivní hráč Zoran Danoski a ukrajinský defenzivní hráč b>Alexej Chereda. Drobnější zdravotní problémy řeší Jevgenij Serenkov a David Ledecký. V pondělí byl na programu klasický dvoufázový trénink. Dopoledne kruhový trénink s Tomášem Fialou a odpoledne trénink na umělé trávě v Jevišovicích. Již ve středu čeká naše hráče další přípravné utkání v rámci Tipsport ligy, střetneme se s Frýdkem-Místkem.

ALEXEJ CHEREDA
ALEXEJ CHEREDA je ukrajinský pravý obránce. V mládežnickém věku reprezentoval národní tým. Konkrétně v kategorii U17 a U18. V jednom z mezinárodních utkání za U17 dokonce navlékl kapitánskou pásku. V juniorském věku hrával za Desna Chernigiv, poté přešel do mládežnických týmů Šachťoru Doněck. (POZICE - PRAVÝ OBRÁNCE, STOPER), (VÝŠKA - 182 CM), (VĚK - 21)
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies