FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čekal jsem, že budeme víc kousat, ale stále jsme v hrubé přípravě, říká trenér Kučera

Čekal jsem, že budeme víc kousat, ale stále jsme v hrubé přípravě, říká trenér Kučera Z n o j m o - Ve středu jsme remízou s Frýdkem-Místkem zakončili učinkování v základní skupině letošního ročníku Zimní Tipsport ligy. Nakonec jsme obsadili s jedním bodem čtvrté místo. "Plichtu" s Frýdkem i celý turnaj hodnotil v našem rozhovoru trenér Radim Kučera. Znojemský lodivod věřil, že jeho svěřenci zvláště ligové soupeře potrápí více. Nicméně je si vědom, že jsme na začátku přípravy, kdy se zkouší noví hráči.

 
 
 

Na závěr Tipsport ligy remíza 1:1 s Frýdkem-Místkem, jste s výkonem spokojenější oproti sobotní prohře s Baníkem Ostrava?
Výkon byl lepší a více pracovitější než v sobotním utkání proti Baníku. V ofenzivní části jsme si vytvořili řadu šancí, akorát jsme je nedotáhli. O vítězství jsme se připravili vlastní chybou...Vždy je samozřejmě dobré vyhrávat, i v přípravě, ale že bych na to úplně tlačil, to ne. Spíše apeluji na určité věci, které chci v těchto zápasech vidět. Věci, které jsme chtěl po klucích v utkání proti Frýdku-Místku tam byly, akorát neměly kýžený efekt tří bodů.

Máme za sebou účinkování v Tipsport lize. Čekal jste, že to bude klapat více i přesto, že jsme nasadili do těchto utkání hodně hráčů na zkoušku?
Čekal jsem, že to bude daleko lepší. Čekal jsem, že ligová mužstva více potrápíme, že budeme více kousat a víc vidět. Ale jak si říkal, máme tu hráče na zkoušku, bylo jich tu celkem dost. Hráči, co na podzim pravidelně hrávali (Veselý, Okleštěk, Cihlář), vůbec nenastoupili, to jsou tři hráči základní sestavy. Takže i to je třeba brát v potaz.

Výsledky momentálně nehrají až takovou roli, je to hrubá příprava. V únoru na výsledky budu apelovat daleko více. I kádr se bude zužovat a bude se pracovat na tom, abychom tvořili základní jedenáctku. Já věřím, že zápasy v přípravě ukáží slabiny. Bylo to i v létě, kdy jsme je viděli a postupně se to zlepšovalo a podzim byl perfektní.

Ve všech třech utkání bylo patrné, že nejsme tolik přímočaří, mnohdy chybělo zakončení, tah na bránu?
Tah bude chybět, protože z těžké přípravy nemůže mít hráč takovou lehkost. Jde vidět, že mají hráči běh takový stereotypní. Druhá věc je souhra, když hrají dva, tři noví hráči v záloze a jdou do zakončení, tak tam chybí návyky. Mezi námi, za deset dní tréninku nejde udělat to, aby se tým perfektně sehrál a plnil všechny taktické úkoly. Pere se s tím v přípravě ale každé mužstvo a každý trenér.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies