FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S výkonem jsem spokojený, utkání mělo dobré parametry, říká trenér Kučera

S výkonem jsem spokojený, utkání mělo dobré parametry, říká trenér Kučera Z n o j m o - Sobotní cesta na Slovensko nám přinesla kvalitní přípravné utkání proti prvoligové Skalici. Bezbrankovou remízu hodnotil v rozhovoru trenér Radim Kučera. Ten kvitoval lepší souhru než v minulých utkáních a také zmínil náročnost zápasu nejen kvůli důrazné hře soupeře, ale také povětrnostním podmínkám.

 
 
 

V přípravných utkáních zatím nejsme tolik produktivní jako v podzimní části FNL. Utkání se Skalicou skončilo bez branek. „Samozřejmě by to bylo lepší, kdybychom vstřelili gól. Branku jsme sice dali, ale neuznali nám ji, takže jsme byli připraveni o vítězství,“ konstatoval trenér Radim Kučera a zároveň kvitoval větší sehranost než v minulých utkáních: „Už tu nemáme tolik hráčů na zkoušku, takže šla vidět větší sehranost. Soupeř byl kvalitní, hodně důrazný, nebyl to lehký zápas, do toho nepříjemný vítr. S výkonem jsme byl spokojený. Mělo to své parametry, i když to skončilo 0:0,“ byl spokojený znojemský lodivod.

Zápas se Skalicou nabídl především v úvodu tvrdé utkání a velký důraz ze strany Skalice. „Čekal jsem, že proti nám každý soupeř bude hrát tvrdě, s tím se musí počítat. Je třeba v takových situacích zvolit chytrost, hrát na jeden, dva doteky. Nepřipustit, aby vás soupeř kopl, musíš být chytřejší než oni,“ komentoval důraz soupeře. „Našim hráčům se to v úvodu pochopitelně nelíbilo, ale necítil bych to ze strany soupeře jako nějakou zákeřnost, spíše byli doopravdy důrazní a dohrávali souboje. Na to je třeba se připravit,“ uzavřel rozhovor Kučera.

Dnešní příprava se Skalicou v minutové ochutnávce.

Zveřejnil(a) 1.SC Znojmo FK dne 30. leden 2016
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies