FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U13 ovládla ČEZ Zimní halovou ligu a sbírala i individuální ocenění!

U13 ovládla ČEZ Zimní halovou ligu a sbírala i individuální ocenění! Z n o j m o - Úspěšnou zimu mají za sebou naši mladší žáci. Kategorie U13 ovládla ČEZ Zimní halovou ligu. Na finálovém turnaji suverénně kralovala a umístila se před Lískovcem, Ivančicemi a Vyškovem. Naše barvy byly úspěšné i v individuálních oceněních. Nejlepších hráčem byl zvolen Ota Kohoutek a nejlepším střelcem se stal Filip Vecheta. Na turnaji bojovala statečně proti starším soupeřům také naše U12, která obsadila 10. místo.

 
 
 

Finálové skupiny o 1. - 4. místo se účastnily nejúspěšnější týmy ze základní části. Tedy Lískovec, Ivančice, Vyškov a právě 1.SC Znojmo U13. Naši mladíci ve finálové skupině nedali nikomu žádnou šanci a to doslova. Vyhráli všechny tři utkání a jejich skóre 22:2 je také vše vypovídající.

Výsledky

1.SC Znojmo U13 - Liskovec 11:0
1.SC Znojmo U13 - Ivančice 6:1
1.SC Znojmo u13 - Vyškov 5:1

Konečné pořadí: 1. 1.SC ZNOJMO U13, 2. Vyškov, 3. Ivančice A, 4. Starý Lískovec, 5. MFK Modřice, 6. Rajhrad A, 7. Medlánky A, 8. Slatina, 9. Kohoutovice, 10. 1.SC ZNOJMO U12, 13. Moravský Krumlov, 14. Rajhrad B, 15. Ivančice B, 16. Medlánky B

Individuální ocenění

NEJLEPŠÍ HRÁČ - Kohoutek Ota 1.SC ZNOJMO
NEJLEPŠÍ TRENÉR - Kožnar Miloš FC IVANČICE "A"
NEJLEPŠÍ BRANKAŘ - Cittnar Aleš SK SLATINA
NEJLEPŠÍ STŘELEC - Vecheta Filip 1.SC ZNOJMO U13 (70 gólů)

TURNAJE SE ZÚČASTNILI: Ota Kohoutek, Tomáš Hamza, Samuel Fiby, Daniel Pokorný, Michal Bílek, Radek Pecina, Filip Vecheta, Jiří Synek, Martin Kabelka, Milan Dvořák, Adam Lustig, Pavel Bartůněk, Alexander, Škopek, Oldřich Prágr, Jakub Vorel, Tadeáš Kalabis, Štěpán Špalek, Michal Palatka, Kamil Kučma, Vojtěch Fiala, Tomáš Vocílka, Petr Felcan, Aleš Čížek, Martin Bauer, Ondřej Kalandra, Damián Demeter, Jáchym Špalek.

Ani U12 se v Zimní lize netratila

Proti starším soupeřům statečně bojovala naše U12, která nakonec obsadila desátou pozici. Ve skupině o 9. - 12. místo jen těsně nestačila o skóre na brněnské Kohoutovice.

Výsledky

1.SC Znojmo U12 - Kohoutovice 2:2
1.SC Znojmo U12 - Líšeň 5:3
1.SC Znojmo U12 - FK Znojmo 4:2

Sestava ve finálové skupině: Švejkar, Jakubec, Kozyuk, Mičič, Surovec, Peterka, Šuba, Matěj Mlčoch

Trenér U12 Miroslav Paul: Tímto turnajem jsme ukončili působení v zimní halové lize. Pro ty, kterým jde o umístění a výsledky můžu sdělit, že jsme přebírali pohár za 10. místo z celkových šestnácti účastníků. Těm, kterým o výsledky nejde můžu sdělit, že jsme předvedli ve všech třech utkáních finálové skupiny celkem kvalitní výkony a dle mého názoru to byly i výkony zde v hale v Ivančicích nejlepší. (Radost z vítězství a poháru pomine, kdežto co jsem se dnes naučil mně již zůstane). Ve hře byly vidět morální vlastnosti, individuální schopnosti hráčů, týmový výkon a nasazení v každém utkání. Nechtěl bych chválit jen jednotlivce, jelikož mě nikdo nezklamal a byl jsem spokojený se všemi nominovanými.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies