FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kombinovaná sestava U16, U17 porazila Třebíč, hattrickem ji sestřelil Vojta Švarc

Kombinovaná sestava U16, U17 porazila Třebíč, hattrickem ji sestřelil Vojta Švarc Z n o j m o - K dalšímu utkání v přípravě na jarní mistrovská utkání vyběhla společně naše U16 a U17. Společný kombinovaný tým si vyšlápl na starší dorost Třebíče a zvítězil 3:1. Výraznou zásluhu na výhře má útočník Vojta Švarc, který vstřelil všechny tři naše góly a mohl se radovat z hattricku.

 
 
 

1.SC Znojmo U16, U17 - FŠ Třebíč U19 3:1

Branky Znojma: 3x V. Švarc

Sestava Znojma: P. Čech (41. Koukal) - Táborský (41. Chaloupka), Křivánek, P. Bohdálek, Najnar (41. Novotný) - Procházka I (41. Němček), Moravec, Kochan (41. Péč), Koch (41. Sysel) - V. Švarc, Merhaut (41. Procházka.

Trenér U17 Jiří Kotlán k utkání

Utkání s FŠ Třebíč byla velká neznámá. Předešlé přípravné zápasy neměly přívětivé preference. Opět jsme museli nakombinovat tým U17 a U16 a proti nám nastoupil tým staršího dorostu. Stále nám chybí zranění Čech Vladimír a Illek Matouš. Onemocněli Hambálek Vojtěch a Škarka Filip. V jednání jsou stále dvojčata Wald Jan a Martin.

Hosté z Vysočiny nás zaskočili ve všech směrech. Na malém prostoru se snažili o včasné dostupování a tím naše kombinace vázla. První velkou šanci měl v 10. minutě Merhaut, ale vzývající brána byla nejednou zakletá. Jeho střela z malého vápna skončila až za plotem na dětském hřišti. Následně se výborným zákrokem představil brankař FŠ Třebíč a bravurně vyrazil střelu k tyči Švarce na rohový kop. Potíže nám v obranné fázi dělali oba hrotoví hráči. Pomalu jsme četli hru a pozdě dostupovali jak hráčům, tak k míči. Toho hosté využili a v 20. minutě se po rychlém protiútoku projevil syndrom znojemských brankařů. Brankař Čech se snažil vyběhnutím pomoci v obranné fázi. U míče byl včas, ale jeho odkopnutý míč našel na středu hřiště středopolaře hostů a ten poslal z poloviny hřiště míč do opuštěné brány. Ze hry jsem měli více, ale nemohli jsme se stále prosadit. To se povedlo až po průniku Švarce a v 34. minutě bylo vyrovnáno. Do poločasu se hra odvíjela ve středu hřiště.

Druhý poločas se nastoupilo z naší strany v sestavě s poloviční změnou. Hra byla více rozháranější, ale stále nám visel nějaký ten gól na vlásku. Opět se skvělými zákroky blýskl brankař hostů. Když už se zdálo, že se rozejdeme smírně, tak se 2x silově a rychlostně prosadil Vojtěch Švarc a završil svůj hattrick 3:1.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies