FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Do Znojma zavítá Česká reprezentace do 20 let, soupeřem bude Francie!

Do Znojma zavítá Česká reprezentace do 20 let, soupeřem bude Francie! Z n o j m o - Znojmo si opět užije fotbalového svátku v podobě mezinárodního fotbalu a české reprezentace. Na zrekonstruovaném Městském stadionu v Horním parku se odehraje přátelské utkání mezi reprezentacemi do dvaceti let České republiky a Francie. Zápas je naplánovaný na Zelený čtvrtek 24. března s výkopem v 17:30. Pro fanoušky je to znovu šance podívat se na česká Lvíčata v měření sil proti atraktivnímu soupeři, jimž bez pochyby reprezentace galského kohouta je.

 
 
 

Výběr reprezentačního trenéra Martina Svědíka si prostředí ve Znojmě vyzkoušel již v listopadu minulého roku v utkání proti Nizozemsku. Nyní se reprezentace do 20 let opět vrací na místo činu a proti sobě bude mít neméně zdatného soupeře v podobě reprezentace Francie. Vždyť v posledním přátelském utkání nastoupila za Francii i hvězda Fulhamu, hrajícího v nedávné době anglickou Premier League, Moussa Dembele.

„Jsem rád, že utkání mezi českou a nizozemskou reprezentací, které ve Znojmě proběhlo na podzim, nebylo tím jediným, které jsme hostili. Ostatně naším cílem dostat do sem více mezinárodních utkání, abychom nabídli fanouškům atraktivní fotbal, za kterým by nemuseli nikam jezdit. Společně s klubem 1. SC Znojmo a Fotbalovou asociací se nám to zatím daří,“ říká starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

Městský stadion v Horním parku tak již bude podruhé v krátkém časovém období hostit významnou sportovní událost, což je samo o sobě velkým úspěchem. Cena vstupenek zůstává od utkání s Nizozemskem neměnná, tedy 50 kč. Do prodeje jich půjde 2000 ks. Informace o předprodeji přineseme v nejbližších dnech zde na webu.


REPREZENTAČNÍ PŘÁTELSKÉ UTKÁNÍ
Čtvrtek
24. březen
17:30 hod.
FOTBAL.CZ

ČESKÁ REPUBLIKA U20

FRANCIE U20

STADION V HORNÍM PARKU
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies