FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V posledním utkání přípravy si kombinovaný tým U16 připsal remízu

V posledním utkání přípravy si kombinovaný tým U16 připsal remízu Z n o j m o - I vinou zranění musel přípravný zápas proti Líšni odehrát opět kombinovaný tým U16, U17. A musel dohánět hubené vedení soupeře z první půle, což se také nakonec povedlo. Z rohového kopu se prosadil v druhém dějství Petr Křivánek (foto) a stanovil tak konečné skóre na zasloužených 1:1. V neděli 20. března již pak čeká U16 i U17 první domácí mistrovský zápas. V případě příznivého počasí přivítají na ČAFCE HFK Olomouc.

 
 
 

SK LÍŠEŇ U17 - 1.SC ZNOJMO U16, U17 1:1 (1:0)

Branka Znojma: Křivánek

Sestava Znojma: Koukal (41. Šnepfenberg) - Táborský, P. Bohdálek, Pacula, Najnar (41. Novotný) - T. Procházka I (41. Dolejší), Křivánek, Moravec, Sysel (41. Němček) - K. Bohdálek, V. Švarc (41. T. Procházka II)

Trenér U17 Jiří Kotlán k utkání

Poslední přípravné utkání před ostrým startem jsme absolvovali v Brně s SK Líšeň U17. Domácí hráli kombinační fotbal s postupných přechodem, proto jsme hráče nabádali o aktivní presing již v zárodku. To se nám dařilo a hra se odvíjela na polovině domácího celku. Přesto jsme si nedokázali nachystat nějakou vyloženou šanci. Domácí hráli bezchybně v obranné fázi. Nedokázali jsme využít rychlosti našich útočících hráčů a vypořádat se silným větrem. Postupem času nám docházely síly a tím se odvíjející nepřesnosti.

Domácím se povedlo z prvního ohrožení naší brány vstřelit branku po rozehrání standardní situace z pravé strany se hlavou prosadil domácí hráč na zadní tyči. Týden před mistrovským utkáním bychom měli mít jasno o sestavě, ale vlivem zranění a nedostatečného počtu hráčů v týmu U17 o sestavě nemáme stále jasno. Druhý poločas jsme udělali opět více změn. Naše hra byla víc rozháraná a neurovnaná. Z rohového kopu se hlavou prosadil Křivánek a utkání skončilo spravedlivou remízou 1:1.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies