FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Druhou půli jsme se vytratili, ale bod je dobrý, říká po Třinci trenér Kučera

Druhou půli jsme se vytratili, ale bod je dobrý, říká po Třinci trenér Kučera T ř i n e c - Po úterních dohrávkách se týmy na špici tabulky zápasově vyrovnaly, poslední dny však pro ně bodově nebyly příliš plodné. Karviná remizovala v Opavě a Hradec Králové se Sokolovem si vylámaly zuby na Frýdku-Místku. Této situace jsme však nedokázali naplno využít a v dohrávce jsme remizovali v Třinci 0:0. Trenér Radim Kučera ale i vzhledem k výsledkům našich hlavních soků v boji o postup bod bral. První poločas ještě hodnotil kladně, ten druhý už se mu ale zdaleka tak nepozdával.

 
 
 

Vzhledem k ostatním výsledkům, Hradec se Sokolovem prohráli, Karviná remizovala, je bod z Třince ziskem nebo ztrátou? Nebo to ukáže až čas?
Vždy to samozřejmě ukáže čas. Ale ukazuje se i to, že není jednoduché přijet na půdu týmu, které hraje o záchranu. A o tom se přesvědčily všechny týmy ze špice tabulky. Nevyhrály a naopak prohrály, my jsme uhráli bod. Nedostali jsme gól. Po první půli, kdy jsme měli tři stoprocentní šance, které jsme neproměnili, jsme se druhou půli vytratili. Mrzí mě i některé výkony hráčů, myslím si, že nepodali výkony, které běžně podávají a zápas jim nevyšel.

V zápase se nám především v druhé půli vázla souhra, jakou roli v tom hrál těžký terén?
Druhý poločas byl terén těžší a těžší. I hráči to měli s přibývajícími minutami v tomto ohledu složité. Ale na to se nedá vymlouvat, podmínky byly pro obě dvě mužstva stejné. Druhý poločas, jsem si myslel, že budeme mít navrch tím, že Třinec měl za sebou těžký zápas s Vyšehradem. Ale ono se to někdy nepotvrdí a soupeř naopak ze sebe ještě vyždíme poslední zbytky sil. Druhý poločas byl z naší strany hodně slabý.

Ukázalo i naše utkání, že bude liga ještě hodně zamotaná? I týmy z dolních pater tabulky dokáží obírat o body týmy na špici, což dokázal Frýdek-Místek, který nejprve porazil Hradec a vzápětí i Sokolov...
Sokolov poprvé v sezóně prohrál právě ve Frýdku, kde by to nikdo nečekal. Bude to ještě běh na dlouho trať, bodů je ve hře ještě mraky. Je třeba vyhrávat doma, když se bude venku sbírat po bodu, tak si myslím, že budeme na dobré cestě. Ale je to ještě daleko. Nyní nás čekají dva klíčový zápasy v Hradci a doma se Sokolovem. Doufám, že tyto dvě utkání zvládneme, je třeba se na ně dobře připravit a bodovat v nich.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies