FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Důležitý part v postupové bitvě, v neděli budeme bojovat v Hradci Králové!

Důležitý part v postupové bitvě, v neděli budeme bojovat v Hradci Králové! Z n o j m o - Čtvrtý tým proti prvnímu, takový je aktuální stav v tabulce před utkáním 20. kola Fotbalové národní ligy mezi Hradcem Králové a Znojmem. Východočeši ztrácí na náš tým šest bodů a bude to tedy před kamerami České Televize bitva jako řemen. Výkop utkání je naplánován na neděli 17:00. Jak bylo zmíněno, duel bude přenášet v přímém přenosu program ČT Sport.

 
 
 

Máme sice teprve 20. kolo Fotbalové národní ligy, ale už nyní je to v každém kole velké drama. První pětice se musí rvát o každý centimetr hřiště. Budiž důkazem dosavadní jarní výsledky. Nás čeká ve třetím jarním utkání hned druhé střetnutí s týmem z TOP 5. V úvodním kole jsme vyhráli doma nad Ústí nad Labem. Nyní nás čeká ještě obtížnější soupeř, v neděli se utkáme před kamerami České televize na půdě čtvrtého Hradce Králové. Ten na nás sice ztrácí šest bodů, ale v případě jeho výhry by se situace v boji o postup notně zdramatizovala. Na druhou stranu. v případě našeho úspěchu bychom logicky byli ve větším klidu. A tento výsledek by jistě kvitovala i aktuálně druhá Karviná.


20. k. FNL
Neděle
27. Března
17:00 ČT Sport
On-line Twitter

FC HRADEC KRÁLOVÉ

1.SC ZNOJMO FK

VŠESPORTOVNÍ STADION MALŠOVICE

Hradec Králové v zimě přišel o útočníka Davida Vaněčka, který zamířil do prvoligových Teplic. Ovšem na východě Čech mají stále eso v rukávu, disponují s dvanácti góly suverénně nejlepším střelcem Fotbalové národní ligy Janem Pázlerem. Netřeba připomínat, že Honza působil v minulé sezóně právě ve Znojmě. Jak citelná je to ztráta, když rodák z Náchoda schází, se přesvědčil Hradec ve Frýdku-Místku, kde nečekaně prohrál 0:1 a nenavázal tak na úvodní jarní výhru 3:0 nad Sigmou B. Trenérské duo Frimmel, Pilný ale bude mít svého nejlepšího útočníka po karetním trestu již opět k dispozici. Otazník naopak visí Pavlem Černým, Honzou Javůrkem nebo Janem Shejbalem

Východočeši se mohou v této sezóně pochlubit stejně jako my domácí neporazitelností, i když hned čtyřikrát remizovali. Pokud přejdeme k naší bilanci venku, od výhry 17. října ve Frýdku-Místku čekáme na další venkovní vítězství. Za bodovým úspěchem nás bude na stadionu hnát i početná skupina znojemských fanoušků.

Na podzim jsme doma Hradec Králové porazili 2:1. Votroci však ve Znojmě předvedli velice dobrý výkon. Dokonce se dostali i jako první do vedení, kým jiným, než Honzou Pázlerem. Nepříznivý výsledek se nám ale ještě do půle povedlo otočit.

ZMĚNY V KÁDRU HRADCE KRÁLOVÉ

ODCHODY: Marek Krátký (Teplice), Peter Nworah (Michalovce), Lukáš Kraják (juniorka)

PŘÍCHODY: Davi Vaněček (Teplice), Jan Habel (Náchod), David Petru (Živanice)

Trenéři před zápasem

MILAN FRIMMEL (HRADEC KRÁLOVÉ): Na utkání se Znojmem se těšíme, zvláště po tom vystoupení ve Frýdku-Místku. Teď to bude úplně jiný zápas a my uděláme všechno proto, abychom toto utkání zvládli. Na podzim jsme ve Znojmě předvedli kvalitní výkon, bohužel pro nás se špatným koncem. Teď uděláme všechno proto, abychom mu to vrátili a tři body zůstaly doma. (zdroj: fckh.cz)

RADIM KUČERA (ZNOJMO): Co se tyče spokojenosti s body, vždy to závisí na vývoji utkání. Může to skončit remízou po nějakém vývoji, kdy Hradec může být lepší nebo my můžeme být lepší. A pak to podle té situace vyhodnotíme, zda by nás bod mrzel nebo bychom za něj byli rádi. Ale beru to tak, že když nedostaneme gól, nemůžeme prohrát. Když si odvezeme bod, budeme mít zmíněné vzájemné zápasy k dobru a vezmeme domácím plusové body z domácího prostředí. Jsem rád, že se blíží lepší klimatické podmínky, to pravé jaro a těžké terény budou ubývat. Těší mě také, že se mi dává tým zdravotně do kupy. Měli bychom mít kompletní kádr.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies