FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První půle možná výborná, druhá katastrofa, tragédie, bezmoc, komentoval prohru v Hradci trenér Kučera

První půle možná výborná, druhá katastrofa, tragédie, bezmoc, komentoval prohru v Hradci trenér Kučera H r a d e c K r á l o v é - Solidně rozjetý scénář měli naši fotbalisté v Hradci Králové. Na vedoucí branku z kopačky Zorvana jsme dokázali reagovat rychlým vyrovnáním a v první půli ještě neproměnili řadu šancí. Na začátku druhé půle navíc putoval pod sprchy hradecký Plašil. Místo udržení remízy a útoku na tři body, však přišlo těžko pochopitelné selhání. Hradec si v oslabení vypracoval několik tutovek a po zásluze zvítězil. Nebylo tedy divu, že znojemský trenér Radim Kučera byl na tiskové konferenci pořádně roztrpčený a naštvaný.

 
 
 

Trenér Radim Kučera o utkání

Hodnocení utkání...první poločas slušný, dobrý, možná výborný na to, že jsme hráli v Hradci Králové. Druhý poločas katastrofa, tragédie, bezmoc.

O kolapsu v druhé půli po vyloučení Plašila

Totální selhání. Do podvědomí hráčů se po vyloučení dostalo to, že hrají přesilovku, a že můžou něco vypustit, jenže vypustilo jich to vždy všech deset. Ať to beru, když jsme po nějaké ztrátě míče v ofenzivě měli udělat represing, nenastalo to a Hradec měl klid na rozehrávku. Samozřejmě špatné bylo i naše dostupování od obránců, špatný návrat záložníku, středových hráčů. To je to selhání, kdy se hráči v podvědomí nějakým způsobem přehodí a nejedou ve stejném tempu, jako jeli. Snažil jsem se něco změnit prostřídáním, kdybych mohl, vystřídal bych všechny do jednoho. Bohužel pravidla to neumožňují. Už je to taková bezmoc, co s tím dělat. Dělat můžu nyní jen jedno, hráči měli mít v pondělí volno a budou mít trénink.

O aktuální situaci v tabulce

Je důležité se ponaučit z chyb, uděláme si krásné Velikonoce u videa. Ztratili jsme vzájemné zápasy s Hradcem, ale jsme pořád v první v tabulce a stále máme vše ve svých rukách. Pokud však budeme pokračovat v dalších zápasech jako druhou půli v Hradci, tak můžeme skončit klidně osmí.

Trenér Hradce Králové Bohuslav Pilný o utkání

Nebylo v Hradci Králové tuto sezónu moc mužstev nebo možná žádné, který by si v prvním poločase vypracovalo tolik příležitostí jako Znojmo. Bylo nebezpečné i ze standardek. Věděli jsme, že budou hosté dobří dopředu a to se potvrdilo. Úvodní gól jsme dali z brejku, ale Znojmo zaslouženě vyrovnalo. Z mého pohledu jsme hráli hodně ustrašeně. Ze hry se dostal Jirka Janoušek, stopeři nechtěli hrát. Za to jsme byli potrestáni. O přestávce jsme si řekli, že když takto budeme pokračovat, tak si Znojmo odveze všechny tři body a může si otevřít šampaňské. Apelovali jsme na kluky, že musí přitlačit. Spouštěč všeho byl asi faul Máry Plašila v úvodu druhé půle, po kterém byl vyloučen. Znojmo si s tím nevědělo rady, asi ho to překvapilo, přestalo kombinovat. My jsme čekali na brejky. Kluci soupeře hodně zlobili a druhou půli jsme mohli dát čtyři, pět gólů. I když nám to samozřejmě hosté usnadnili, tak velký obdiv, co naši kluci v druhé půli předvedli. Že vyhrajeme o dva góly, to se nám i vzhledem k vyloučení ani nesnilo.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies