FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V sobotu budeme bojovat na dřeň! Pojďte do toho s námi!

V sobotu budeme bojovat na dřeň! Pojďte do toho s námi! Z n o j m o - Pokud pozorně sledujete naše webové stránky, sociální sítě a třeba i pravidelně Českou televizi, jistě vám neuniklo, že jsme se v březnu aktivně zapojili do kampaně Kopeme za Dennise a Znojemsko na dřeň. Hráči s realizačním týmem se zapsali do registru dárců kostní dřeně. Tím jsme však rozhodně neskončili. Domácí zápas se Sokolovem bude důležitý nejen z pohledu bitvy o postupové body, ale bude věnován právě i dárcovství kostní dřeně. Vzdáváme také hold těm, kteří již pomáhají. Ti, kdož jsou v registru dárců krve a kostní dřeně mají vstup na utkání zdarma. Pojďme společně vybojovat nejen tři body, ale i zachránit život nejen Dennisovi!

 
 
 

Na začátku roku se klub oficiálně zapojil do projektu Znojemsko na dřeň. V rámci tohoto projektu jsme se rozhodli pomoci nejen všem potřebným, ale také fotbalovému kolegovi, devatenáctiletému Dennisu Urcovi. V únoru se zapsali hráči A-týmu a členové realizačního týmu do registru dárců kostní dřeně. Složili se také na částku 9 000 tisíc, která byla předána Ivetě Hlobilové, jakožto zástupci Znojemska na dřeň.

DENNIS URC

Dennis Urc žil normálním životem středoškoláka, těšil se z každodenních radostí, bavil se s kamarády, hrál fotbal za Spartak Svatobořice. Vše se ale jednoho dne náhle změnilo. V šestnácti letech mu do života vstoupil nezvaný host, zákeřná nemoc zvaná Hodginův lymfom, což je nádorové onemocnění lymfatické tkáně. Dennis s touto nemocí bojuje statečně již třetím rokem, jediná jeho naděje je transplantace kostní dřeně.

Dennis byl na utkání utkání pozván, stejně jako malý Adama Hlobil, ten se právě díky dárci kostní dřeně opět aktivně zapojil do života. I to je důkaz, jak je dárcovství velmi důležité a opravdu může zachránit život! Na oba vzácné hosty se velice těšíme a pevně věříme, že i Dennis najde svého zachránce.

ZNOJEMSKO NA DŘEŇ

Znojemsko na dřeň je kampaň zaměřená na podporu Českého národního registru dárců dřeně. Hlavní postavou tohoto projektu je Iveta Hlobilová, jejíž rodina sama zažila velmi složitou situaci, když onemocněl její syn Adam. Právě jemu výrazně pomohlo darování kostní dřeně. Více informací najdete na www.znojemskonadren.cz

Nyní můžete pomoci i vy. Před a během sobotního domácího utkání se Sokolovem, které startuje ve 13:30, budete moci vstoupit do registru dárců kostní dřeně přímo na stadionu, kde bude pro tento účel vybavena samostatná místnost. Vše je otázka jednoduchého a bezbolestného procesu, pokud jste zdraví a ve věku od 18 do 35 let, stačí si nechat odebrat 2 ml krve a na základě vzorku budete zařazeni do registru. Vyřazeni z pomoci samozřejmě ale nejsou ani ti, kteří do této skupiny nespadají.

Vzdáváme hold všem, kdo darují krev a kostní dřeň!

JAKO PODĚKOVÁNÍ TĚM, KTEŘÍ JIŽ POMÁHAJÍ, MAJÍ VŠICHNI, JEŽ JSOU V REGISTRU DÁRCŮ KRVE A KOSTNÍ DŘENĚ VSTUP NA UTKÁNÍ ZDARMA. STAČÍ SE PROKÁZAT KARTIČKOU DÁRCE.

VSTUPENKY
ZÁKLADNÍ VSTUPNÉ: 70 KČ
STUDENTI, DŮCHODCI: 40 KČ
DĚTI DO 15 LET, ZTP: ZDARMA
DÁRCI KRVE A KOSTNÍ DŘENĚ V REGISTRU: ZDARMA
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies