FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Doma jsme silní, navíc chceme odčinit prohru v Kroměříží, říká před Hlučínem Honza Landšperský

Doma jsme silní, navíc chceme odčinit prohru v Kroměříží, říká před Hlučínem Honza Landšperský Z n o j m o - Náš starší dorost přivítá v pátek na ČAFCE druhým tým tabulky z Hlučína. O příštím soupeři jsme si povídali po středečním tréninku s útočníkem Honzou Landšperským, řeč ale nebyla jen o tomto utkání, ale také o minulém zápase, kdy jsme venku podlehli těsně Kroměříži. Dotkli jsme se také sobotního dárcovství kostní dřeně v rámci utkání Áčka se Sokolovem.

 
 
 

Honzo, čím to, že se nám nepovedlo v Kroměříži prosadit a nakonec z toho byla prohra 0:1?
Když nemáte šanci, nemůžete dát gól. Celý zápas držíme balón, ale jen tím utkání nevyhrajete, neměli jsme jedinou střelu na bránu, jedinou šanci. A pak jsme si dali v podstatě vlastňáka v podstatě z jediné střely soupeře na bránu.

Proč se nezdařilo přetavit pohodu z domácích utkání i na hřiště soupeřů?
První jarní domácí utkání s Vítkovicemi jsme zvládli a možná jsme si mysleli, že to venku v Kroměříži půjde samo. První poločas jsme podcenili a ten druhý už bylo pozdě.

Mrzí prohra i v tom ohledu, že pokud bychom vyhráli, dotáhli bychom se na čelo tabulky?
To je pravda, to mrzí hodně, kdybychom vyhráli a zvládli i páteční zápas s Hlučínem, mohli jsme útočit na druhé a možná i na první místo.

V úvodu jara máme obtížný los, jak už si zmínil, v pátek přijede druhý Hlučín.
Myslím, že tým máme dobrý a doma jsme silní. Navíc musíme odčinit prohru s Kroměříží.


18.k. MSDL
Pátek
1. Dubna
14:00
Facebook Twitter

1.SC ZNOJMO

HLUČÍN

STADION ČAFKA

Hlavním cílem bude určitě navázat na povedenou první půli s Vítkovicemi?
Přesně tak, musíme na ně vletět a zvládnout to stejně jako první poločas s Vítkovicemi. Hrát trpělivě, v klidu, nedostat branku, věřím, že vepředu nějaké góly dáme.

Za juniorku se ti na jaře už povedlo vstřelit gól, za devatenáctku ti to tam zatím nepadá. Trápí tě to?
Za gól v juniorce jsem pochopitelně rád, ale hlavní je pro mě devatenáctka, abychom se všichni dostali, kam chceme. Tudíž minimálně na bednu. Věřím, že góly co nejdříve přijdou.

V sobotu je před a během domácího utkání FNL se Sokolovem možnost zapsat se do registru kostní dřeně. Hráči Áčka se v února přihlásili, co vy půjdete do toho?
Určitě, už jsme se domlouvali s klukama a pokud to půjde, chceme jít všichni.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies