FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sigma B? Hodně nečitelný soupeř, ví trenér Radim Kučera

Sigma B? Hodně nečitelný soupeř, ví trenér Radim Kučera Z n o j m o - Nevyzpytatelný soupeř čeká v neděli dopoledne na svěřence trenéra Radima Kučery na Andrově stadionu v Olomouci. Sigma B má s ohledem na Áčko, které bojuje v Synot lize, velkou variabilitu kádru a stejně těžko se dá odhadovat i aktuální forma. To samozřejmě ví i znojemský kouč. Sigma B nám navíc v minulém roce připravila nejednu svízelnou chvíli.

 
 
 

Se Sigmou B jsme hráli v minulém roce dvakrát a pokaždé nám dala pořádně zabrat. Jak to nyní změnit?
Se Sigmou B jsme hráli už v létě v přípravě, kdy jsme s ní vysoko prohráli a i hra byla špatná. Sigma byla v situaci, kdy byla natěšená na druhou ligu, měla velkou chuť se ukázat. Teď jsou v trochu jiném rozpoložení, protože jsou ve spodní části tabulky, i psychika se změnila. Ve vzájemném utkání na podzim jsme měli doma proti Sigmě špatný první poločas, soupeř nás přehrával, měl hodně šancí. Přesto jsme do přestávky vstřelili gól a celé utkání vyhráli 3:0. Aktuálně jsme v takové situaci, že není důvod mít vyloženě nějaký velký respekt. Uvidíme, kolik hráčů doplní našeho nedělního soupeře z A-týmu.


22. k. FNL
Neděle
10. Dubna
10:15 hod.
On-line Twitter

SIGMA OLOMOUC B

1.SC ZNOJMO

Andrův stadion

Ve Fotbalové národní lize není týmu, který by byl tak nečitelný jako Sigma B. Bude to asi stejně složitá příprava jako před vzájemným duelem na podzim?
A-tým Olomouce hraje v sobotu v Liberci. Je to vždy velká neznámá, kdo se objeví v sestavě B-týmu. Sigma má variabilitu kádru opravdu velkou. Je to hodně nečitelné. Řekl bych, do defenzivy ještě celkem čitelné, do ofenzivy málo čitelné. Uvidíme, kteří hráči budou v základní sestavě a až podle toho můžu říct těsně před zápasem, který hráč je nebezpečný, a kde má slabiny. Mám výhodu v tom, že vesměs všechny hráče Sigmy znám. Připravovat se jako na ostatní týmy, že si ukážeme video, nachystáme se takticky, to úplně nejde. Za béčko Sigmy může nastoupit kdokoliv a každý hráč má něco. Může to mít své výhody, ale i nevýhody.

Na jaře nám zatím chybí fotbalová lehkost z podzimu, i proto bude zřejmě opět stěžejní bojovnost?
Bojovnost by měla být automatická. Fotbalová lehkost asi bude s přibývajícími zápasy chybět. Vážnost každého zápasu, kdy budeme potřebovat body, abychom postoupili, je někdy svazující. Někdy je to o první brance. Kdyby Šami (Rosťa Šamánek pozn. red.) proměnil v úvodu utkání proti Sokolovu svoji šanci, třeba by to vypadalo jinak a třeba také ne. Doufám, že se opět dostaneme zpátky do formy. Od začátku jarní části jsme řešili zranění, karty, pořád se to dávalo nějak dohromady. Sestava se mění, snad se to ustálí. Hrajeme v Olomouci na hlavním stadionu, pro každého hráče je to svátek. Věřím, že předvedeme dobrý výkon. Zahrát si na hlavním hřišti v Olomouci je vždy takový pocit, že to dává jinou atmosféru.

Čítám, že cíl je jasný a pochopitelný, získat minimálně bod?
Máme nějakou kvalitu doma, ale rádi bychom sbírali i body z venku. Letos jsme přivezli ze dvou zápasu jen jeden jediný bod z Třince. Chtěli bychom bodovat, bylo by skvělé potvrdit výhru se Sokolovem. Chceme uspět, ale to bude chtít i soupeř, který je namočený v pásmu sestupu. Nečeká nás nic lehkého, což jsme ostatně viděli i při našem vzájemném utkání na podzim, kdy byla Sigma posílena hráči z A-týmu. Zápas jsme ale zvládli, uvidíme. Nezlobil bych se, kdyby to probíhalo, jak na podzim.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies