FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V neděli na půdu nepříjemného soupeře, čeká nás Sigma Olomouc B

V neděli na půdu nepříjemného soupeře, čeká nás Sigma Olomouc B Z n o j m o - V neděli nás čeká na olomoucké půdě utkání proti čtrnácté Sigmě B. Papírově "snadné" utkání, nabízí se říct při pohledu do tabulky, ovšem zdání klame. V letošním ročníku Fotbalové národní ligy není předem nic dané a o každý bod se strhává velká bitva. Vždyť na Andrově stadionu padl i druhé celek tabulky z Karviné. Olomoucké béčko má jistě potenciál pořádně zamotat soupeřům hlavu, ostatně o tom jsme se přesvědčili nejen v přípravě, ale i na podzim v domácím prostředí. Utkání startuje v neděli od 10:15.

 
 
 

31. To je počet hráčů, kteří doposud zasáhli v dresu Sigmy Olomouc B do bojů v aktuálním ročníku Fotbalové národní ligy. Toto velké číslo napovídá, že Hanáci jsou opravdu velmi těžko odhadnutelným soupeřem. Kdo nastoupí a nenastoupí se ve velké míře orientuje i podle A-týmu. Ten v sobotu hraje své utkání v Liberci.

Stejně jako sestava, se dá složitě odhadnout i forma svěřenců trenéra Chromého, což se ukazovalo už na podzim. Sigma byla schopna prohrát jeden víkend vysokým rozdílem a ten druhý naopak porazit kandidáta na postup - Karvinou. Na jaře zatím náš nedělní soupeř na první výhru čeká. Z pěti utkání si připsal pouze dvě remízy. I proto je v tabulce na předposledním místě s patnácti body a na Vyšehrad má náskok pouhého bodu.


22. k. FNL
Neděle
10. Dubna
10:15 hod.
On-line Twitter

SIGMA OLOMOUC B

1.SC ZNOJMO

Andrův stadion

Proti nám v neděli s určitostí nenastoupí vykartovaní Jakub Habusta a Václav Jemelka. Trenér Chromý také postrádá duo Jakub Vichta a Štefan Danis. Speciální bude zápas jistě pro Jardu Svozila, který přišel v zimní přestávce do Znojma na hostování právě z Olomouce, kde na podzim patřil do kádru B-týmu.

Na podzim nás ve vzájemném utkání Sigma pořádně trápila. Na Městském stadionu v Horním parku byla v první půli lepším týmem a vypracovala si několik tutovek. Všichni si však vylámali zuby na skvělém brankáři Vlastovi Veselém a ještě do přestávky nás poslal výstavním volejem do vedení David Ledecký. V druhém dějství už jsme hru kontrolovali a přidali z pokutových kopů ještě dvě branky. Úvodní minuty ale jasně naznačily sílu olomouckého týmu.

Trenéři před zápasem

AUGUSTIN CHROMÝ (SIGMA OLOMOUC B): Ve Znojmě jsme na podzim sehráli velmi dobré utkání se špatným výsledkem. Myslím si, že Znojmo jde jasně za postupem, je to lídr, nemáme v domácím utkání co ztratit. Soupeř má v týmu několik hráčů s prvoligovými zkušenostmi, Mezlíka, Helíska, Oklešťka a další, jsou tam dva naši hráči na hostování, to jsou Radim Nepožitek a Jarda Svozil, v útoku mají nebezpečného Žondru. Věřím, že to bude kvalitní utkání. (zdroj: sigmafotbal.cz)

RADIM KUČERA (ZNOJMO): Je to vždy velká neznámá, kdo se objeví v sestavě B-týmu. Sigma má variabilitu kádru opravdu velkou. Je to hodně nečitelné. Řekl bych, do defenzivy ještě celkem čitelné, do ofenzivy málo čitelné. Uvidíme, kteří hráči budou v základní sestavě a až podle toho můžu říct těsně před zápasem, který hráč je nebezpečný, a kde má slabiny. Doma se nám výsledkově daří, ale rádi bychom sbírali i body z venku. Letos jsme přivezli ze dvou zápasu jen jeden jediný bod z Třince. Chtěli bychom bodovat, bylo by skvělé potvrdit výhru se Sokolovem. Chceme uspět, ale to bude chtít i soupeř, který je namočený v pásmu sestupu. Nečeká nás nic lehkého, což jsme ostatně viděli i při našem vzájemném utkání na podzim.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies