FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Žondra zařídil výhru proti béčku Sigmy. Šlo o povinnost, řekl

Žondra zařídil výhru proti béčku Sigmy. Šlo o povinnost, řekl Z n o j m o - Dřel, bojoval, připravoval šance a prostoru pro spoluhráče, na mistrovský gól a svůj pátý v sezóně však čekal Libor Žondra od 17. října. Jeho čekání skončilo na půdě Sigmy Olomouc B. Vytáhlý útočník nás trefou v první půli nasměroval ke třem bodům a v druhé půli byla odpískaná po faulu na něj penalta, kterou následně proměnil David Ledecký.

 
 
 

Měl jste chuť se o zahrání penalty přihlásit?
Faul byl na mě a Ledy říkal, že si na ni věří, takže nebyl problém. Proměnil ji, má střeleckou formu a asi odteď bude na penalty chodit.

David Ledecký patří do okruhu určených exekutorů?
Je nás tam před zápasem napsaných víc. Já, Ledy, Tomáš Okleštěk, Radim Nepožitek a Rosťa Šamánek. Slyšel jsem, že Šami si na penaltu taky věřil, ale Ledy mu vzal balon a bez problémů proměnil.

Vypadalo to, že jste se přes faul bránícího hráče snažil situaci v pokutovém území zakončit…
Myslím, že se to dalo zakončit líp, ale protihráč do mě strčil, byl jsem v něm namotaný a nemohl jsem zakončovat přesněji. Kdyby tam nebyl, střílel jsem lépe a myslím, že padl gól.

Otevřel jste skóre po skrumáží, když jste propálil olomoucké hráče stojící na brankové čáře. Měl jste čas zamířit?
Bylo tam hodně obránců a měl jsem dobrý první dotek s balonem, nachystal jsme si ho a stačilo je jenom propálit. Věděl jsem, že nahoru asi ne, spíš po zemi. Pod nohy mi skákal jeden protihráč, míč prošel pod ním doprostřed brány po zemi, naštěstí to tam spadlo.

Poprvé na jaře jste zvítězili venku. O jak cennou výhru jde?
Super, potřebovali jsme vyhrát zápas venku. Před tímto jsme si říkali, že to může být právě utkání proti slabšímu soupeři. Byli jsme lepší a šlo o povinnou výhru.

V pátek přivítáte sedmé Pardubice. Co na ně bude platit?
Myslím, že to bude složitý soupeř, Pardubice hrají dobře kombinačně, nejlépe ve druhé lize. Věřím, že přijde hodně lidí, podpoří nás a jakýmkoli způsobem utkání zvládneme.

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies