FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost splnil roli papírového favorita a nedal Vyškovu šanci

Starší dorost splnil roli papírového favorita a nedal Vyškovu šanci Z n o j m o - Devatenáctka si napravila po domácí prohře s Hlučínem náladu na hřišti Vyškova. Poslednímu týmu tabulky nedala šanci a už od začátku utkání udávala ráz hry. V první půl hodině jsme vstřelili tři branky a v podstatě rozhodli o osudu utkání. Vyškov zkorigoval nepříznivé skóre až v 90. minutě a pokazil tak Šurkalovi čisté konto.

 
 
19. (UT Vyškov), neděle 10.4.2016
MFK Vyškov - 1.SC Znojmo FK  1:4  (0:3)
Branky: 90. Höfer - 2. Wascher, 17. Neubauer (vl.), 30. Procházka, 70. Kříž
ŽK: 22. Rozehnal (Vyškov)
Rozhodčí: Polanský - Kučera, Šimša
MFK Vyškov: Kotolan - Rozehnal (46. Nohel), Rusňák, Kudýn, Neubauer (c) - Kořenek, Höfer, Obruča - Adler, Levíček (50. Lukášek), Hladký (46. Husár)
1.SC Znojmo FK: Šurkala - Garčič (73. Kulíšek), Tofl, Pelán, Dúcký- Procházka (21. Švejda), Fukal (c) - Fessl (60. Franc), Landšperský, Švejkar - Wascher (66. Kříž)
Počet diváků: 25

Komentář k zápasu

Vstup do utkání jsměe měli opravdu skvělý. Už ve druhé minutě využil dobrou průnikovou přihrávku Radim Wascher. Rychlý gól nám pochopitelně pomohl a dále jsme pokračovali v aktivní hře. Domácí hrozili především ze standardek. V 17. minutě skóre narostlo už na dvoubrankový náskok. Rychlý přechod do útoku jsme dokázali zužitkovat, byť z toho byl nakonec vlastní gól kapitána Martina Neubauera. O čtyři minuty později už to mohlo být o tři branky, bohužel jsme však neproměnili pokutový kop.

Na další branku jsme však nemuseli dlouho čekat. Ve 30. minutě zakončil svižnou kombinaci Tomáš Procházka a do kabin se tak šlo za výrazně příznivějšího stavu pro naše barvy.

V druhém dějství se domácí snažili o snížení. Do dobrých šancí se dostal Husár, ale pokaždé si vylámal zuby na Šurkalovi. Naopak, byli jsme to my, kdo udeřili. Čtvrtou branku obstaral Jakub Kříž. Pak však pro nás přišly nepříjemné momenty. V 80. minutě se zranil kapitán Jarda Fukal a utkání nedohrál. Podle posledních zpráv má poraněné koleno a vypadá to na delší pauzu. V 90. minutě se pak povedlo Vyškovu zásluhou Patrika Höfera snížit a zhatit tak na poslední chvíli čisté konto našemu gólmanovi.

Ohlasy

Jan Navrátil (Vyškov): Dnes byl soupeř prostě nad naše síly. Při absenci šesti hráčů jsme byli nuceni doplnit sestavu o pět hráčů z řad mladšího dorostu. Bohužel jsme během první třetiny utkání nechali soupeře vstřelit tři góly a to ještě Kotolan chytl pokutový kop. Ve druhém dějství jsme si vypracovali přeci jen gólové šance, ale dokázali jsme jen upravit skóre. Je nutné, abychom se na každou situaci soustředili a učili se její správné řešení, bez ohledu na aktuální vývoj skóre zápasu. Za cíl jsme si dali vstřelit víc než jednu branku, což se opět nepodařilo. Ovšem je sportovní soupeři, který byl jednoznačně lepším týmem, pogratulovat k výhře.

Luděk Zlámal (Znojmo): V utkání jsme potvrdili současné postavení obou týmů v tabulce a po dobrém výkonu získali tři body.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies