FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Chceme potvrdit dobrý výkon z Olomouce, říká před Pardubicemi trenér Kučera

Chceme potvrdit dobrý výkon z Olomouce, říká před Pardubicemi trenér Kučera Z n o j m o - Venkovní úspěch na Sigmě B už je minulostí a aktuálně cílíme na další bitvu v boji o postup. V pátek hostíme na Městském stadionu v Horním parku Pardubice. Trenér Radim Kučera kvituje návrat k pátečnímu večernímu termínu a spřádá plány, jak navázat na dobrý výkon z Olomouce.

 
 
 

Příjemný návrat k pátečnímu termínu?
Myslím, že jednoznačně příjemný návrat k našemu tradičnímu termínu. Sám se na to těším. Tento čas je více fotbalovější než hrát se Sokolovem v sobotu o půl druhé. To byla katastrofa. Myslím si, že i fanoušci se těší, hráčům to bude více vyhovovat. Ideální čas.


23.k FNL
Pátek
15. Dubna
18:00
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK PARDUBICE

STADION HORNÍ PARK

Pardubice jsou doma velice silným protivníkem, porazily zde v letošní sezóně v poháru dokonce Spartu, ale co od nich čekat venku?
Viděl jsem nějaké venkovní zápasy Pardubic a musím říct, že mají lepší kvalitu na domácím hřišti, kde mají velkou sílu. Myslím si, že Pardubice jsou kvalitní tým, který se snaží hrát kombinační fotbal. Opírají se o hru Jeřábka, který je jejich klíčovým hráčem. Svoji kvalitu prokazuje v každém zápase. Ale myslím si, že komplexních hráčů máme více my. Budeme chtít potvrdit roli favorita a v domácím prostředí svoji sílu. Každopádně to ovšem nebude nic jednoduchého, ale věřím, že to zvládneme.

Tlak je na nás nyní pochopitelně v každém utkání, je ale před Pardubicemi o to větší, že Karvinou čekají tři domácí zápasy v řadě?
Vím, že Karvinou čekají tři zápasy v řadě doma. Samozřejmě to nějak bereme, respektujeme. Vyhrát tři domácí utkání po sobě - těžké. Navíc mají hned na úvod Sokolov, který je nepříjemný. My máme rozlosování dobře rozdělené. Věřím, že jsme se dobrým výkonem na Sigmě naladili na dobrou notu, na dobrý herní projev, který chceme v pátek potvrdit. Chtěli bychom doma fanoušky potěšit konečně líbivou hrou, kterou jsme předváděli na podzim. Tlak bude skoro pokaždé, je to o tom, jak hráči do utkání vstoupí a jaký bude průběh. Můžeme se chytit a bude to výborné nebo se můžeme dostat zase do nějaké krize. Uvidíme, jaký ten vývoj bude, ale věřím, že kluci k tomu přistoupí dobře. V týmu vládne psychická pohoda.

Aktuálně disponujeme velkou variabilitou v sestavě. To musí být pro trenéra příjemné?
Pro soupeře je to hodně nečitelné a je to samozřejmě příjemná záležitost. Nepříjemná v tom, komu zůstane Černý Petr. Je to výborné také v tom, jak se mi hráči ukazují v tréninku, jak pracují. Prakticky bojují o svá místa. Je v tomto na ně vedený i tlak, pokud o místo nechtějí přijít, měli by v utkání podat stoprocentní výkon. Samozřejmě může hrát jen jedenáct hráčů, ovšem necítím tady něco takového, že by se na to někdo vykašlal nebo, že by byl někdo úplně naštvaný. Samozřejmě je hráč naštvaný, že nehraje, tak to musí být. Ale necítím nějakou závist nebo, že by jeden druhému nepřál. Víme, že máme jediný cíl a tím je postup. Parta musí být pospolu a musíme si fandit, věřím, že to každý respektuje. Každý má šanci dostat se na hřiště.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies