FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rekordní domácí série je u konce, Pardubicím stačil jediný gól

Rekordní domácí série je u konce, Pardubicím stačil jediný gól Z n o j m o - Rekordní domácí série neporazitelnosti je u konce. Bohužel v ten nejnevhodnější čas. Postaraly se o to Pardubice, které v 82. minutě jediným gólem zápasu rozhodly o své výhře. Trenér Kučera poslal do utkání stejnou sestavou jako na Sigmě, Radim Nepožitek opět nebyl k dispozici vzhledem k následkům otřesu mozku po utkání se Sokolovem.

 
 
23. kolo FNL, pátek 15.4.2016
1.SC Znojmo FK - FK Pardubice  0:1  (0:1)
Branky: 82. Pospíšil
ŽK: 90+2. Pokorný – 87. Petráň
Rozhodčí: Lerch – Vitner, Fišer
1.SC Znojmo FK: Doleček – Mezlík, Pokorný, Cihlář (c), Helísek – Okleštěk (62. Šumbera), Stáňa (62. Njire), Weber – Žondra, Ledecký, Šamánek
FK Pardubice: Frydrych – Šejvl, Vencl, Jeřábek (c), Kakrda – Pospíšil, Řezníček, Kudrna, Fusek (89. Klátil) – Petráň (87. Valenta), Kovář (43. Pánek)
Počet diváků: 1375
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Zápas proti Pardubicím jsme načali dobře, kdoví, jak by celé utkání vypadalo, kdyby v páté minutě David Ledecký proměnil svoji velkou šanci. Brankář Frydrych mu ale dobře zmenšil úhel. Hosté jako ve všech našich dosavadních vzájemných utkáních kousali a snažili se hrát aktivně. Zaskočila je však devatenáctá minuta. Prezentovali jsme se krásnou akcí na pravém křídle a Bronislav Stáňa našel před prázdnou bránou na zadní tyči Libora Žondru. Celý stadion se radoval, ale zchladil ho pomezní sudí, který mával ofsajd. Pak už jsme se ale přes dobře bránící Pardubice jen těžko prosazovali a do kabiny se tedy šlo ze bezbrankového stavu.

Druhé dějství se neslo v podobném duchu, v ofenzivě to z naší strany bylo trápení. Odskakovali nám míče a veškeré naše snahy o vstřelení kýženého vedoucího gólu zachycovala připravená pardubická obrana. Trenér Kučera se v 62. minutě snažil dvojím střídáním oživit hru. Ale ani to šance nepřineslo. Svoji roli hrála i smůla. Už to vypadalo, že David Ledecký půjde sám na gólmana. Našemu nejlepšímu střelci ale zhatil možnost nešťastný odraz od vlastní nohy. Podobné to bylo i s centry do vápna. Pokud už jsme se dostali do zakončení, vše mířilo přímo na brankáře Frydrycha.

A tak se blýskalo z ničeho nic na druhé straně. Z nevinné akce se zrodil v 82. minutě rozhodující gól utkání. Centr před bránu propadl až k úplně volnému Tomáši Pospíšilovi, který z bezprostřední blízkosti zamířil do prázdné brány. Vyrovnat jsme mohli, v 86. minutě se dostal k hlavičce ve vápně opět David Ledecký, ale zkrátka mu nebylo souzeno a bránu těsně minul. To stejné se přihodilo i v nastaveném čase Šimonu Šumberovi.

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): Prokázalo se, že Pardubice málo branek dávají, ale také málo dostávají, což o něčem svědčí. Nepočítal jsem s tahem, že Jeřábek bude hrát vzadu, asi to soupeř uzpůsobil na Libora Žondru. Pardubice makaly, dřely, bojovaly, vydřely tři body. V první půli jsme propásli šanci, kdy jsme mohli jít do vedení a být více v klidu. Měli jsme hodně ztrát, nebyli jsme tak silní ve standardkách jako v Olomouci. Vůbec se do hry nedostával Okleštěk. Bylo to cítit.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies