FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ofsajd? Dle mého názoru nebyl, míní Bronislav Stáňa

Ofsajd? Dle mého názoru nebyl, míní Bronislav Stáňa Z n o j m o - Výběr Bronislava Stáni na rozhovor po prohraném utkání s Pardubicemi byl logický. Právě Broňa totiž v první půli nahrával na gól Liboru Žondrovi, který ale nakonec nebyl pro ofsajd uznán. Pochopitelně jsme chtěli znát názor našeho mladého záložníka nejen na tuto situaci, ale i na celý průběh utkání.

 
 
 

Broňo logická otázka hned na úvod. Ty jsi nahrával Liborovi na gól, který mu nakonec nebyl pro ofsajd uznán. Byl to z tvého pohledu ofsajd nebo ne?
Podle mě to ofsajd nebyl. Načechral jsem míč z pravého křídla do vápna, možná to ještě stoper tečoval a Libor to dával do prázdné brány. Sudí zkrátka rozhodl jinak...podle mě to ofsajd nebyl.

Utkání samozřejmě nebylo jen o této "ofsajdové" situaci, kde byla dle tebe příčina prohry?
Nedařilo se nám, hlavně jsme neproměňovali šance. Ještě po mém střídání jsme měli tři, čtyři tutovky. Trefili jsme vždy gólmana.

Mezla v rozhovoru odvětil na otázku, zda nám Pardubice jako soupeř nesedí, že to tím není. Souhlasíš?
Souhlasím s Mezlou, soupeřem to není. Na každý zápas se připravujeme stejně. Jak jsem zmiňoval, nedali jsme gólovky, musíme se soustředit na další zápas.

Jak s psychikou nyní po této nečekané ztrátě?
Myslím, že psychika je ok. V kabině je dobrá parta, přes týden v tréninku vládne dobrá nálada. Stále máme vše ve svých rukou.

 
 
 
 
Zápasový servis
fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies