FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sedmnáctku kosí zranění, slepená sestava na Kroměříž nestačila

Sedmnáctku kosí zranění, slepená sestava na Kroměříž nestačila Z n o j m o - Velké trable měl před zápasem s Kroměřiží trenér naší U17 Jiří Kotlán. Jeho svěřence totiž kosí vlna zranění. Náš kouč tak postrádal rovnou šest hráčů a do hry musel poslat teprve doléčené marody a s horečkou i brankáře Koukala. Látat díry v sestavě tak museli i někteří hráči U16, které čekal ihned po tomto duelu zápas jejich kategorie. Na hřišti se to samozřejmě muselo notně projevit, Kroměříž rozhodla o své výhře především v druhé půli, kdy vstřelila tři branky.

 
 
N8. (Obvodová), neděle 24.4.2016
SK Hanácká Slavia Kroměříž - 1.SC Znojmo FK  4:0  (1:0)
Branky: 26. a 74. Gavenda, 59. Moravec, 68. Majkrič
ŽK: bez žlutých karet
Rozhodčí: Gasnárek - Dunda, Zapletal
SK Hanácká Slavia Kroměříž: Stratil - Oslzla (55. Kocman), Vasiljev, Dočkal, Moravec - Augustin, Dvořák, Majkrič, Karlík - Gavenda, Dostál (66. Batoušek)
1.SC Znojmo FK: Koukal (69. Čech) - Novotný, Pacula (41. Bohdálek P.), Illek, Najnar - Škárka, Koch, Stupár, Táborský - Procházka I. (69. Sysel), Bohdálek K. (69. Merhaut)

Ohlasy

Jiří Kotlán (Znojmo): Utkání ovlivnilo opět několik faktorů, které se stále kupí. Hlavně se vinou zranění rozpadla celá osa týmu. Křivánek poranění čéšky kolena (dlouhodobá léčba). Moravec poranění nártních kůstek (ještě týden berle a klid). Švarc těžce podvrtnutý kotník (ještě minimálně týden berle a klid). Vladimír Čech zranění v přípravě a operace křížových vazů až 5.května 2016. Hambálek má zánět močového měchýře (14 dní klid). Tomáš Procházka II zánět nosohltanu. Do utkání museli nastoupit Kamil Bohdálek a Filip Škarka, kteří se teprve doléčili a nemají absolutně dotrénováno. Koukal sice do brány šel, ale v horečkách a konec utkání musel dochytat Petr Čech. Jediní zatím zdravotně v pořádku z U17 byli Novotný, Illek, Tomáš Procházka.

Tým museli doplnit hráči U16, ale vidina dvou zápasů jim asi na začátku sebrala sílu a chuť do hry. Domácí nás od začátku zmáčkli, ale i slátaná sestava odolávala. Domácí měli šance ke vstřelení branky, ale silný vítr jim spíše v konečné fázi uškodil. Ve 26. minutě již po hrubce Paculy domácí Gavenda přehodil Koukala a prohrávali jsme 1:0. I v těchto pasážích jsme měli možnost srovnat. Řešení v útočné fázi jak Procházky, tak Bohdálka nebyla správná. Přesto do poločasu tento výsledek vydržel. Ve druhém poločase jsme měli sice víc držení míče na kopačkách, ale bez efektu. Největší šanci měl Koch ale z poloviny hřiště, po výjezdu domácího gólmana, netrefil prázdnou bránu. Tak nás domácí potrestali. V 59. minutě kroměřížský Moravec využil zmatku našich stoperů 2:0. Na 3:0 zvýšil Majkrič a tečku nakonec udělal opět Gavenda. Bohužel bez bojovnosti se hrát nedá a hráči U16 berou posun do staršího ročníku jako trest. Nelze se ale divit, jelikož odehrát 120 minut v plném nasazení se v tomto věku nemusí vyplatit.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies