FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dan Odehnal: Měl jsme před očima utkání s Hradcem, naštěstí to dobře dopadlo

Dan Odehnal: Měl jsme před očima utkání s Hradcem, naštěstí to dobře dopadlo Z n o j m o - Šlo to ráz na ráz. Kapitán Tomáš Cihlář v 16. minutě ukázal směrem k lavičce jasné gesto, nepůjde to. Takřka ihned tak místo něj na levém křídle obrany naskočil Dan Odehnal a se situaci se popasoval výborně a i on přispěl k vysokém vítězství nad Varnsdorfem 6:0. Nyní už vyhlíží páteční domácí duel s Frýdkem-Místkem.

 
 
 

Dane, do utkání s Varnsdorfem jsi naskočil v 16. minutě. Jak se ti nastupovalo do rozjetého vlaku?
Nikdy to není moc příjemné takhle nastoupit. Nedalo se nic dělat, Cihla se zranil. Bylo to ráz na ráz, trenér mi řekl, ať se připravím, bylo to prakticky bez rozcvičení. Postupně jsem se snažil v utkání, když byla přerušená hra, dorozvičovat. Každý střídající hráč na to musí být nachystaný, že může takhle rychle vstoupit do hry.

Neměli jste malou dušičku po velkých neproměněných šancích ze závěru první půle? Byla to taková hra s ohněm...
Dušičku jsme měli o poločase každý, protože jsme měli v hlavách, tedy alespoň já jsem to měl před očima, utkání s Hradcem Králové. Snažili jsme se v druhé půli, aby to tak nedopadlo. V kabině byla o přestávce i bouřka od trenéra, myslím, že to nám také pomohlo a zvedli jsme se.

Byla to od trenéra největší bouřka za dobu, co působí ve Znojmě?
Od té doby co tady trenér je, tak určitě.

Výsledek 6:0 je pro naše barvy rekordním, čekal jsi, že to skončí až tak vysokým rozdílem? Ta největší smršť se strhla až po 80. minutě....
Že vyhrajeme až tak velkým rozdílem, to jsem nečekal. Pro nás bylo důležité, abychom přesilovku zvládli a stěžejní pro nás byly pochopitelně tři body, na to jsme se soustředili. Věděli jsme, že když budeme míč pod kontrolou a diktovat tempo, soupeři budou síly ubývat. Nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo, pro nás jen dobře.

Šest gólů, šest různých střelců, nedělal sis také zálusk na nějaký gól?
Já nejsem zase až tolik ofenzivní, abych se tam tlačil. Spíše se soustředím na defenzivu. Nějaké výpady jsem tam ale měl, spíše to bylo o centrech, do koncovky se až tolik nedostanu.

Fanoušci možná budou čekat podobnou kanonádu jako ve Varnsdorfu i v pátečním domácím utkání s Frýdkem-Místkem...
Čekat ji mohou, my bychom jim to i rádi splnili, myslím ale, že to není moc reálné. Frýdek je hodně nepříjemný, důrazný. Pro nás jsou prvořadé tři body, jakýmkoliv výsledkem, jakýmkoliv herním stylem.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies