FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Do Znojma míří jarní postrach favoritů - Frýdek-Místek

Do Znojma míří jarní postrach favoritů - Frýdek-Místek Z n o j m o - Lídr tabulky? Poražen. Dlouho neporažený Sokolov? Poražen. To jsou hlavní jarní skalpy našeho pátečního soupeře. Frýdek-Místek překvapil v druhé části FNL nejednoho fotbalového fanouška. Nyní míří Lipina na Městský stadion v Městském parku. My bychom pochopitelně neradi skončili na štítě Frýdku. Naopak, rádi bychom navázali na dobrý výkon z minulého utkání proti Varnsdorfu. Utkání startuje v pátek od 19:00.

 
 
 

Pamatujete na naše podzimní utkání ve Frýdku-Místku. Nad soupeřem jsme zvítězili 2:0 a pro Lipinu to byl desátý zápas bez výhry v řadě. Právě od tohoto momentu však náš páteční soupeř načal skvělou sérii utkání bez prohry. Dařilo se mu i na jaře a to i proti velice silným soupeřům. Frýdek si vysloužil svými výsledky přízvisko kat favoritů. Mohly za to domácí výhry nad Hradcem Králové a nad Sokolovem, který připravila Lipina o dlouhou a výjimečnou sérii bez prohry.


25. k. FNL
Pátek
29. Dubna
19:00 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

MFK FRÝDEK-MÍSTEK

Stadion Horní park

Dobré výsledky samozřejmě měly dopad i na tabulku. Frýdek-Místek je momentálně na devátém místě s pětadvaceti body a dá se říct, že nemusí mít starosti se záchranou. Nejen vítaný posun v tabulce, ale i dvě ocenění si odnesli členové frýdeckomísteckého týmu. Útočník Petr Hošek získal ocenění Hráč měsíce března Fotbalové národní ligy. Trenér Mikuláš Radványi triumfoval ve stejném měsíci mezi trenéry. Právě Hošek se stal nejvýraznější posilou Lipiny v zimní přestávce.

Frýdek měl dobrou sérii, momentálně ale tři utkání na body čeká. V Karviné to však měl těžké a ani z Pardubic si moc týmů bodů nevozí. Mrzí tak především domácí prohra s Varnsdorfem. Jak už jsme zmínil v úvodu, podzimní vzájemné utkání skončilo naší výhrou 2:0.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies