FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Podruhé v řadě na jihu Čech. Čeká nás důležitá bitva v Českých Budějovicích

Podruhé v řadě na jihu Čech. Čeká nás důležitá bitva v Českých Budějovicích K a m e n n ý Ú j e z d e c - V pátek od 18:00 hodin nás čeká druhé utkání v řadě na jihu Čech. Po komplikaci o minulém víkendu, kdy jsme prohráli s Táborskem, nás nyní čeká exligové Dynamo České Budějovice. Nutnost získat body je pro nás vzhledem k situaci v tabulce velká. Na Střeleckém ostrově je výkop naplánován na 18:00.

 
 
 

České Budějovice si po nepovedeném podzimu v jarní části brousily zuby na výrazně lepší výsledky. Natěšený tým ale na startu jara zasáhla epidemie příušnic a svěřenci trenéra Davida Horejše, který na konci podzimu vystřídal u kormidla Františka Cipra, čekali na mistrovský zápas po úvodní výhře nad Třincem celý měsíc. Síly to ale Dynamu neubralo, ve skvělé přestřelce proti Karviné přišlo o vedení v samotném závěru a utkání nakonec skončilo 4:4. V dalším zápase pak smetlo venku Ústí nad Labem. Stopku rozjetým Jihočechům vystavil až vedoucí Hradec Králové. Od této prohry přišly čtyři remízy v řadě.


27. k. FNL
Pátek
13. května
18:00 hod.
On-line Twitter

DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

1.SC ZNOJMO FK

Stadion Střelecký ostrov

Dynamo je momentálně na devátém místě tabulky a rádo by opět okusilo radost z výhry. Pomoci by k tomu měl například na jaře v dobré formě hrající Jakub Pešek nebo kanonýr Richard Kalod, kterému se povedly především zápasy s Karvinou a v Ústí nad Labem. Nesmíme také zapomínat na špilmachra Jana Šimáka, který je nebezpečný nejen ze hry, ale také z precizně zahrávaných přímých kopů.

S Jihočechy jsme se střeli nejen na podzim, kdy jsme doma zvítězili 2:1, ale také v rámci zimní přípravy. Kdy jsme na Střeleckém ostrově podlehli domácím těsně 0:1, jedinou branku vstřelil Jurdík.

Hlasy před zápasem

ZDENĚK KŘÍŽEK (BRANKÁŘ Č. BUDĚJOVIC): Znojmo je postupový kandidát. Má velmi dobře složené mužstvo. Hraje systémem 4-3-3, tedy na tři klasické útočníky. Právě trio Šamánek, Žondra, Ledecký tvoří velké nebezpečí. Na nás je, abychom to uhlídali. Samozřejmě známe soupeřovy slabiny a budeme toho chtít využít. (zdroj: Pavel Kortus ml./dynamocb.cz)

RADIM KUČERA (TRENÉR ZNOJMA): Budějovice změnily na konci podzimu trenéra. Zimní příprava jim prospěla, vstoupily do sezóny dobře. Samozřejmě také řešily vykartované a zraněné hráče, neměly vždy stabilní sestavu. Ukázaly kvalitu, dokázaly dát čtyři góly Karviné, což je ohromná síla. Budějovice mají dobře postavený tým, vše se točí kolem Šimáka, který má velké zkušenosti. Bude to hodně nepříjemný soupeř, čekal jsem před sezónou, že Dynamo bude v tabulce čeřit úplně jiné vody. Určitě bude chtít napravit utkání s Varnsdorfem a ve Frýdku-Místku, stále hraje o to, aby si vylepšilo špatnou podzimní část.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies