FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jsou to zbytečné ztráty, které nás na jaře provází, musíme bojovat dále, říká trenér Kučera

Jsou to zbytečné ztráty, které nás na jaře provází, musíme bojovat dále, říká trenér Kučera Z n o j m o - Bod z Českých Budějovic by trenér Radim Kučera zřejmě za normálních okolností bral všemi deseti. V naší situaci a vzhledem k dobře rozehranému utkání byla ale nakonec remíza 2:2 trpkým vyústěním, což bylo také na našem kouči vidět. Po první půli jsme vedli 2:0, Dynamu se však povedlo v druhém dějství skóre srovnat. Trenéra samozřejmě tento vývoj mrzel, ale před námi jsou ještě tři zápasy a znojemský lodivod nevidí boj o postup rozhodně jako ztracenou záležitost.

 
 
 

Trenére velká škoda, zápas jsme měli dobře rozehraný...
Ztráta mě velmi mrzí. Do zápasu jsme vstoupili výborně, byli jsme aktivní, vytvořili jsme si šance. Dali jsme dva góly a vzápětí mohli přidat třetí. Mohli jsme vytěžit z první půle daleko více. Bylo škoda, že jsme zmíněný třetí gól nevstřelili, možná by to utkání zlomilo. V druhém poločase udělal domácí trenér dvě změny, Budějovice zjednodušily hru, kdy si pomohly důrazem, nákopem, hráli jednodušeji. Což zvolí asi každý trenér, když k tomu má takové typy jako je Kalod.

Našimi individuálními chybami jsme si nechali dát dva góly. Mohli jsme to uhrát. Nejprve špatná zeď, která se rozestoupila, proletělo to mezi hráči. Druhý gól, místo abychom to kopli do autu, tak se tam náš obránce snažil míč uhrát a byla z toho ztráta. V druhém dějství jsme celkově nebyli do ofenzivy tolik aktivní a nebezpeční, i přesto jsme si ale vytvořili šance a alespoň jednu jsme měli zužitkovat. Bohužel se to nepovedlo a to nás stálo dva body.

Že jsme utkání nedotáhli do vítězného konce, mrzí o to více, že Karviná doma remizovala s Táborskem....
To jsou takové ty setboly. Už minulý týden v Táborsku jsme si mohli udělat výhodu. Kdybychom vyhráli v Budějovicích měli bychom k lize blíže. Ale to jsou ty naše zbytečné ztráty, které nás provází. Kdybychom hráli tento zápas na podzim, tak bychom ze šancí minimálně polovinu dali, teď lehkost chybí. Znamená to, že budeme muset dále bojovat. Zbývají ještě tři kola, každý může zaváhat. Není jednoduché kdekoliv vítězit. To, že hrajeme o špici a máme na Budějovice náskok dvaceti bodů, neznamená, že jim dáme 5:0. To stejné, že Karviná vyhraje lehce nad Táborskem. Hradec může klidně prohrát v Třinci. Všechno to způsobuje i nervozita a tlak na hráče. To jsou aspekty, které k tomu patří. My musíme bojovat dále.

Při absenci Libora Žondry a Davida Ledeckého se postavil na hrot útoku Rosťa Šamánek a vedl si dobře. Co říci k jeho výkonu?
Musím Šamiho pochválit, zahrál velice dobrý zápas. Rval se s Hájovským i Opluštilem. Podal dobrý výkon. Byl dobře podporovaný Šumberou a Njirem. Kvalitu dopředu jsme měli, šancemi to dokazujeme. Ale kdybychom měli k dispozici Libora Žondru, možná udržíme vepředu daleko více míčů. Šamánek hrál výborně, ale je menšího vzrůstu a měl to těžké.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies