FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na fotbal v úterý! Situace v boji o postup je napjatá, velí nám proti Vlašimi zvítězit

Na fotbal v úterý! Situace v boji o postup je napjatá, velí nám proti Vlašimi zvítězit Z n o j m o - Po dvou venkovních utkáních v řadě se představíme na domácí půdě a nutně potřebujeme v utkání proti Vlašimi získat tři body, v opačném případě by byla už tak naše dramatická pozice v tabulce ještě komplikovanější. Všichni ale věříme, že potvrdíme bilanci v domácím prostředí a kýženými tři body se udržíme v hře o postup. Utkání začíná v úterý od 18:00.

 
 
 

Vlašim prožila v zimní přípravě zajímavé období. Představila totiž nového sponzora, kterým se stal Sellier & Bellot. A další velká změna se konala také na trenérské lavičce. Vlastimila Petrželu, jenž zamířil do ostravského Baníku, nahradil Martin Hašek. V kádru se pak objevili také zajímavá jména, z Liberce přišli na hostování Jiří Pimpara a útočník Vojtěch Hadaščok.


28. k. FNL
Úterý
17. Května
18:00 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

VLAŠIM

Stadion Horní park

Hlavním cílem Vlašimi do jarní části byla klidná záchrana a to se Středočechům povedlo. Prezentovali se navíc velice zajímavými výkony a to především na hřištích favoritů ze Sokolova a Karviné, kde sice prohráli, ale ukázali sympatickou herní tvář. Což znamená, že Vlašim dokáže být venku hodně nepříjemná a to je jistě varování.

My jsme v situaci, kdy musíme zvítězit. Mezi nejlepší trojkou je totiž situace velmi dramatická. Nyní jsme v pozici, kdy musíme na jednu stranu vítězit a na druhou čekat a doufat v zaváhání Karviné a Hradce Králové. Stěžejní ale samozřejmě je uspět proti Vlašimi.

PROGRAM HRADCE KRÁLOVÉ A KARVINÉ

Hradec Králové - Sokolov 17:30
Ústí nad Labem - Karviná 17:00

Čeká nás velice pracovitý tým, varuje trenér Radim Kučera

Tři, už jen tři utkání zbývají našemu týmu do konce aktuálního ročníku Fotbalové národní ligy. V boji o postup se v úterý střetneme s Vlašimí. „Čeká nás důležitý, přímo veledůležitý zápas s Vlašimí, která už je zachráněna a půjde ji tak především o prestiž. My hrajeme o to, abychom se ještě porvali o postup do první ligy. Hraje se netradičně v úterý, možná máme menší výhodu v tom, že jsme hráli už v pátek, což je více času na odpočinek, někdy to ale může být ošidné,“ myslí si trenér Radim Kučera.

„Středočeši se dokáží venku prezentovat dobrými výkony, o čemž přesvědčili v Sokolově, Táborsku či Karviné. Čekám velice pracovité mužstvo, Vlašim pracuje do defenzivy excelentně, bude čekat na naše chyby a vyrážet do kontrů,“ popsal soupeře. Náš tým svírá na jaře nervozita, což se mnohdy odráží i na lehkosti hráčů na hřišti. Pod tlakem budou naši fotbalisté i v úterý. „To, že hrajeme o postup může být svazující, ale věřím, že navážeme na dobrý výkon z Budějovic, který sice nebyl tříbodový, ale z naší strany byl kvalitní,“ věří v dobrý konec úterního utkání znojemský lodivod.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies