FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Byla to z naší strany velká katastrofa, hráči měli strach hrát, říká trenér Kučera

Byla to z naší strany velká katastrofa, hráči měli strach hrát, říká trenér Kučera Z n o j m o - Zřejmě nejtrpčí zklamání ve své trenérské kariéře zažil v utkání proti Vlašimi trenér Radim Kučera. V důležitém utkání jsme podlehli Vlašimi 0:4 a zahodily postupové karty. Znojemský kouč si marně lámal hlavu, proč přišel takovýto výpadek. Na hráčích viděl strach hrát a selhávání v jednoduchých situacích. Ostatně výmluvnější už je samotný rozhovor.

 
 
 

Trenére, co se stalo?
Byli jsme hodně nekvalitní, byla to z naší strany velká katastrofa. Otázka je, jestli na hráče působí takovým způsobem psychika a nebo se ze šance postupu vyloženě posr..... Od první minuty jsem viděl na hráčích strach hrát a to, že si nevěřili v jednoduchých situacích. Nevím, nezdá se mi, že by tady byl tak velký tlak fanoušků. Domácí zápasy máme ale bohužel od začátku jara čím dál horší a horší. Padáme do takového výkonu, že se na hřišti každý schovává, nikdo nechce hrát, není vidět ani bojovnost.

Co běží trenérovi hlavou, když vidí takovou situaci na hřišti?
O poločase se s tím dá něco dělat, ten poločasový stav nebyl takový, aby s tím udělat nic nešlo. Bylo to 0:1, vystřídal jsem oba krajní záložníky. O střídání si však řeklo daleko více hráčů. A pro trenéra druhý poločas, když vidí 0:2, vyloučení, naše hráči tak, že jim je jedno, jestli to skončí 0:3 nebo 0:6, to už je dost silné kafe. Nedokážu to pochopit. Hráči si sezónu rozehráli výborně a nyní všechno hodí za hlavu, veškerou práci, kterou doposud odváděli. Je to velká škoda.

Kde jsou rozdíly oproti podzimu?
Rozdílů může být strašně moc. Na podzim jsme hráli prakticky v jedné a té samé sestavě. Na jaře byly karty, zranění. Může to být i psychická stránka věci, že jsme vyhlásili boj o postup. Nevím, nejsem schopný nyní říct, v čem to je. Chtěl jsem vidět jedenáct borců, kteří se porvou o postup, a to jsem neviděl. Diametrálně odlišný výkon oproti zápasu v Budějovicích. Nechápu tyto nekoncentrované věci. V Táborsku dokážeme předvést špatný výkon, který byl alibistický a bojácný. V Budějovicích dokážeme předvést kvalitní výkon a nyní zase bojácný, ustrašený výkon bez kvality, bez toho chtít hrát.

Kam se nyní posunula otázka postupu do první ligy?
Do roviny teorie, sci-fi. Karviné stačí jedno vítězství a je tam, pochybuji, že tohle nedokáže. My bychom museli oba zápasy vyhrát a po utkání s Vlašimí myslím, že bychom byli bláhoví, kdybychom mluvili, že se o to porveme. Chceme sezónu dohrát se ctí a v posledním domácím utkání napravit tristní výkon proti Vlašimi a omluvit se fanouškům.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies