FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zápas měl dobré parametry, s výkonem jsem spokojený, hodnotí výhru nad Popradem trenér Kučera

Zápas měl dobré parametry, s výkonem jsem spokojený, hodnotí výhru nad Popradem trenér Kučera J e m n i c e / Z n o j m o - Poslední duel před odjezdem na soustředění jsme zvládli skvěle. Poprad jsme v Jemnici porazili 2:0. Spokojený byl i trenér Radim Kučera, byť měl i drobné výhrady. Kvitoval i dobré výkony hráčů na zkoušku Lukáše Motala a Jiřího Klímy. Dotkli jsme se i blížícího se soustředění a také budoucnosti našich mladých hráčů, kteří zamíří na hostování do třetiligových klubů.

 
 
 

Trenére s výkonem i výsledkem budete jistě spokojený?
Byl jsme spokojený s mezihrou i předfinální fází. Trochu mě štve, že jsem měli některé věci řešit jednodušeji, kolmicí, centrem, více se dostávat do koncovky. S výkonem jsem ale spokojený. Soupeř byl kvalitní v tom, že chtěl hrát fotbal, což se mi hodně líbilo. Zápas měl dobré parametry. Takřka všichni odehráli 90 minut, což jsem chtěl. Vydali ze sebe všechno.

Zmínil jste zranění, netrnul jste v závěru? Přišli tam dva hodně zbytečné zákroky...
Samozřejmě to byly zbytečné zákroky. Při faulu na Dominika Urbančoka už jsem byl opravdu naštvaný, protože to bylo zbytečné. Ale i to patří k fotbalu a tak to je. Zranění mohou přijít i v ostré sezóně, do toho karty. Pracujeme na tom, abychom byli dobře nachystaní. I proto jsem spokojený s výkonem Michala Garčice v celé přípravě, proto jsem proti Popradu do hry poslal i Jirku Švejkara. Po soustředění je budu zapojovat do tréninkové fáze A-týmu. Pokud by nastal v sezóně nějaký katastrofický scénář, aby plnili roli hráčů, kteří mohou doplnit kádr.

Tento týden byl koncipovaný tak, že každý zápas odehrála jedna jedenáctka, což byla změna oproti úvodu přípravy. Jisté to mělo svůj důvod?
Chtěl jsem to takhle koncipovat kvůli zátěži. Díval jsem se na minutáže ze zimní přípravy, kde jsem to rozděloval na 45 minut. Nyní to chci více přizpůsobovat zápasu, což je 90 minut. Jedna jedenáctka tak odehrála celých 90 minut proti Skalici, druhá nyní proti Popradu. Z tohoto pohledu to byl pro kluky náročný týden, ale jsem rád, že to zvládli a nikdo se nezranil.

Hráči na zkoušce Lukáš Motal a Jiří Klíma velice solidní výkony?
Musím říct, že jsem s nimi hodně spokojený. Byl bych rád, kdyby tu oba zůstali a odjel s námi na soustředění do Ústí nad Orlicí. Doufám, že na to kývnou a domluvíme se.

V pondělí startuje zmíněné soustředění v Ústí nad Orlicí. O kádru, který tam odcestuje, už máte jasno?
Na soustředění pojeden 21 hráčů. Otazník visí nad Šimonem Šumberou, který má trochu zdravotní problémy. Tom Cihlář má také ještě lehčí zranění, takže zůstane doma a bude mít individuální plán. Necháváme si i ještě zadní vrátka na nějakou případnou posilu.

V týdnu už do utkání nezasáhl Roman Nehyba a Patrik Bogner, jaká bude jejich budoucnost?
Máme domluvu s třetiligovými kluby. Roman Nehyba a Petr Kirschner by měli hostovat ve Vyškově. Jakub Konvalina a Patrik Bogner v Třebíči.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies