FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost zahájil tento týden letní přípravu

Starší dorost zahájil tento týden letní přípravu Z n o j m o - V pondělí zahájil letní přípravu na nadcházející ročník Moravskoslezské dorostenecké ligy náš starší dorost. Svěřenci trenéra Luďka Zlámala pilují formu nejen na hřišti, zatím především na umělé trávě na Městském stadionu, ale pochopitelně také v posilovně v podobě tabaty. Už v sobotu je pak čeká první přípravný zápas, kdy budou zajíždět na půdu Jihlavy.

 
 
 

Trenér Luděk Zlámal má v přípravě v kádru 19 hráčů. Hráče ročníku 97 nahradili, a ročník 98 doplnili, hráči ročníku 99, tedy například brankář Jiří Koukal, útočník Vojtěch Švarc a další. V kádru jsou také Michal Garčic a Jiří Švejkar, kteří absolvovali přípravu s A-týmem a počítá se s nimi do jeho širšího kádru. Znojemský kouč má v přípravě i tři mladé cizince - Karahana Yilmaze (bratr Kubilay Yilmaze pozn. red.), Saliha Onsoye a Sebastiana Buru.

KÁDR U19 V PŘÍPRAVĚ
JIŘÍ KOUKAL BRANKÁŘ
ADAM ŠMÍD OBRÁNCE
MATOUŠ ILLEK OBRÁNCE
MICHAL GARČIC OBRÁNCE
PATRIK NOVOTNÝ OBRÁNCE
TOMÁŠ PROCHÁZKA OBRÁNCE
DAVID FESSL OBRÁNCE
ADAM ŠVEJDA ÚTOČNÍK
JAKUB FRANC ZÁLOŽNÍK
PETR KŘIVÁNEK ZÁLOŽNÍK
RICHARD KOCH ZÁLOŽNÍK
FILIP ŠKARKA ZÁLOŽNÍK
MILAN MORAVEC ZÁLOŽNÍK
SEBASTIAN BURA ZÁLOŽNÍK
KARAHAN YILMAZ ZÁLOŽNÍK
SALIH ONSOY ZÁLOŽNÍK
JIŘÍ ŠVEJKAR ÚTOČNÍK
VOJTĚCH ŠVARC ÚTOČNÍK
DAVID HOLUB ÚTOČNÍK
ZÁPASOVÝ ROZPIS LETNÍ PŘÍPRAVY 2016 U19
16. července 9:00 Jihlava / Jihlava (Na Stoupách)
22. července 18:00 Dobšice (muži) / Dobšice
25.-30. července Soustředění Horní Bojanovice
26. července 19:00 Velké Pavlovice (muži I.A.) / Horní Bojanovice
28. července 18:00 Podluží (dorost KP)/ Horní Bojanovice
3. srpna 18:00 Novosedly (muži KP)/ Novosedly

Zápasový plán letní přípravy může ještě doznat změn. O případných změnách budeme informovat na webu a našich sociálních sítích.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies