FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Se soustředěním jsem velmi spokojený, udělali jsme kus práce, říká trenér Kučera

Se soustředěním jsem velmi spokojený, udělali jsme kus práce, říká trenér Kučera Z n o j m o - Další přípravný zápas, ale také týdenní soustředění v Ústí nad Orlicí má za sebou náš tým. Nutno podotknout, že ke spokojenosti trenéra Radima Kučery. Ten si pochvaloval především zmíněné soustředění, ovšem také sobotní výhru nad Trnavou B 4:0. Spokojený byl hlavně s druhým poločasem, kdy jsme soupeře přehráli jasným způsobem.

 
 
 

První poločas utkání s Trnavou B hodně bojovný, v druhé půli jsme ale soupeři nedali šanci...
V první půli jsme se rozjížděli pomaličku jako lokomotiva nebo parní stroj. Jsme po čtyřech týdnech přípravy, máme za sebou soustředění, na hráčích bylo vidět, že jsou unavení. Soupeř byl dynamický, odhodlaný, měl mladý tým. První půle z naší strany nebyla optimální, o přestávce jsme si k tomu něco řekli a druhá půle se rapidně změnila.

Útočníkovi Davidu Ledeckému se zatím v přípravě střelecký nedaří, do hry se dostává, pracuje pro spoluhráče, šance má také, ale nepadá to tam...
Minulý rok v přípravě Libor Žondra také moc gólů nedával, a pak to padalo. Je to týmový sport, takže budu spoléhat i na to, že to na sebe někdo vezme - Urbančok, Nepožitek, Šumbera, kdokoliv jiný. I Ledymu to tam určitě začne padat, je to otázka času. Nervózní z toho nejsem, máme ještě tři týdny do začátku soutěže.

Tým absolvoval týdenní soustředění v Ústí nad Orlicí. Ke spokojenosti?
K velké spokojenosti. Udělali jsme kus práce. Budeme z toho v sezóně jistě těžit. Byl jsem maximálně spokojený, a to i s prací mužstva. Po čtyřech týdnech přípravy, které máme za sebou, můžu konstatovat, že mužstvo je hodně pracovité. Snaží se. Na hráčích je vidět, že se chtějí porvat o místa v základní sestavě. Konkurence, která přišla s novými hráči, přináší své. Každý určitě dostane svoji šanci. Parta je skvěle utvořená.

Mladý útočník Jiří Klíma z Jihlavy měl v týdnu zdravotní problémy. Stále s ním počítáte?
Počítám s ním stále. V úterý se zapojí do tréninku. Měl střevní potíže, dobíral prášky. Je to mladý kluk, věřím, že manko dožene.

Před odjezdem na soustředění jste zmiňoval, že jedno místo si necháváte pro případnou posilu. Stále s ní počítáte?
Počítám, stále si nechávám rezervu. Řeknu to takhle, to místo můžeme obsadit a nemusíme.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies