FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Měli jsme hodně nevynucených ztrát a soupeř trestal, říká po utkání s Górnikem trenér Kučera

Měli jsme hodně nevynucených ztrát a soupeř trestal, říká po utkání s Górnikem trenér Kučera S l a t i n i c e / Z n o j m o - V posledním přípravném utkání letní přípravy prohráli svěřenci trenéra Radima Kučery s Górnikem Zabrze 0:3. Náš kouč musel udělat v sestavě kvůli zraněním některé vynucené změny, přesto prozradil, že tato základní sestava se blížila té v nadcházejících mistrovských utkání.

 
 
 

Trenére, po čtyřech vítězných utkáních v řadě prohra. Jak hodnotíte utkání s Górnikem?
V sestavě jsem kvůli zraněním musel udělat nějaké vynucené změny. Chtěl jsem si v utkání vyzkoušet nějaké nové věci, takže to bylo trochu víc chaotičtější. Měli jsme hodně nevynucených ztrát, soupeř byl kvalitní a trestal je. V horkém počasí bylo těžké s Górnikem držet krok vzhledem k tomu, že hrál dobře z bloku a disponoval rychlostními typy hráčů.

Ublížil nám gól do šatny, po kterém se Górnik dostal do vedení 1:0?
Neřekl bych, že nám ublížil. Byl to přátelský zápas. V mistrovských utkáních si to ale musíme pohlídat za každou cenu, nebyla tam už taková koncentrovanost.

V druhé půli už se ztrácela kvalita. Hráči byli unavení, někteří měli i zdravotní problémy. Některé věci, kterou jsem v utkání zkoušel, tak byly vynucené. Chtěl jsem si vyzkoušet v útoku Jirku Klímu, bohužel zůstal na dálnici v koloně.

Blížila se základní sestava proti Górniku základní sestavě v mistrovských utkáních?
Sestava se blížila základní sestavě pro mistrovská utkání. Minimum otazníků ještě mám, ale do startu FNL zbývá ještě čtrnáct dní. S pohárem to může být tak, že kdo nebude v základní sestavě pro ligu, bude hrát pohár, aby byli všichni hráči vytížení.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies