FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Informace k předprodeji na utkání s Baníkem Ostrava! Startuje tento pátek!

Informace k předprodeji na utkání s Baníkem Ostrava! Startuje tento pátek! Z n o j m o - Start nového ročníku Fotbalové národní ligy se nezadržitelně blíží a odstartujeme jej velice atraktivním utkáním. V rámci prvního kola totiž na Městském stadionu v Horním parku přivítáme v neděli 7. srpna Baník Ostrava. Vzhledem k atraktivitě zápasu a předpokládanému zvýšenému zájmu o vstupenky, bude probíhat na toto utkání předprodej. Uvnitř článku se dozvíte veškeré potřebné info.

 
 
 

Předprodej vstupenek na utkání s Baníkem Ostrava bude probíhat od pátku 29. července. Vzhledem ke zvýšeným bezpečnostním opatřením vzrostou našemu klubu náklady na pořádání zmíněného duelu, i s tímto přihlédnutím bylo základní vstupné stanoveno na 100 kč. V předprodeji bude možné zakoupit na osobu maximálně 2 vstupenky, půjde o adresný prodej, tudíž bude nutné prokázat se občanským průkazem. Vzhledem k předpokládanému velkému zájmu doporučujeme možnosti předprodeje využít a zajistit si včas vstupenku.

Hostujícím fanouškům bylo vyčleněno 300 vstupenek, jejich prodej bude zajišťovat FC Baník Ostrava ve vlastním předprodeji.

ZÁKLADNÍ INFORMACE O PŘEDPRODEJI
DOBA PRODEJE: 29. července - 5. srpna
MNOŽSTEVNÍ OMEZENÍ: Maximálně 2 vstupenky na osobu
DŮLEŽITÉ: Při koupi je nutné prokázat se občanským průkazem
MÍSTO PRODEJE: Městský stadion v Horním parku
CENY VSTUPENEK NA UTKÁNÍ S BANÍKEM OSTRAVA
ZÁKLADNÍ VSTUPNÉ: 100 KČ
STUDENTI, DŮCHODCI: 50 KČ
DĚTI DO 15 LET: ZDARMA
DOBA PRODEJE
PÁTEK: 9 - 12 hodin, 14 - 17 hodin
PONDĚLÍ: 9 - 12 hodin, 14 - 18 hodin
ÚTERÝ: 9 - 12 hodin, 16 - 18 hodin
ČTVRTEK: 16 - 18 hodin
PÁTEK: 14 - 18 hodin
KONTAKTNÍ OSOBA: Zdeněk Plánka, 777 034 359, zdenek.planka@1scznojmo.cz
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies