FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U16 a U17 mají za sebou start přípravy a soustředění v Litohoři

Z n o j m o - I obě kategorie našich mladších dorostenců zahájily přípravu na další ročník svých soutěží. U16 i U17 mají za sebou soustředění v Litohoři a také první přípravné utkání. U16 pod vedením trenéra Jiřího Kotlána remizovala s dorostem TJ Višňové, U17 pod vedením trenéra Miroslava Steinhausera si připsala taktéž remízu s A-týmem Horních Kounic a také výhru nad Prostějovem.

 
 
 

Příprava U17

1.SC Znojmo U17 - Prostějov U17 3:2
Branky Znojma: Bohdálek, Táborský, Pacula

Trenér Miroslav Steinhauser: Po týdenní tréninkové práci, která byla zaměřena na kondici sehráli hráči zápas s Prostějovem, kdy zvítězili 3:2. První poločas byl z jejich strany opatrný a chyběl pohyb a větší zápal. Do druhého poločasu vlétli hráči s větší chutí a agresivitou a otočili výsledek z 0:2 na 3:2. Branky vstřelili Bohdálek, Táborský, Pacula.

Po utkání s Prostějovem odjeli hráči na soustředění do Litohoře. Po celý čas pracovali velice dobře. Tréninky probíhaly ve svižném tempu a byly většinou s míčem. V rámci soustředění jsme sehráli zápas s muži Horních Kounic s pěkným výsledkem 1-1. Vzhledem k tomu, že domácí hrají 1.B třídum je výsledek příslibem do další práce.

Příprava U16

Trenér Jiří Kotlán: Ve dnech 25.-27. července jsme absolvovali soustředění v Litohoři. V tréninkovém areálu bylo možno využívat několik tréninkových ploch. Dvě travnaté fotbalové hřiště, dvě beach volejbalové hřiště, tenisové kurty, minigolf, horolezeckou stěna, pingpongové stoly a bazén na regeneraci. Jelikož jsme absolvovali 3x denně tréninkové jednotky , tak jsme využili fotbalové hřiště a bazén na regeneraci. Kluci hráli v rámci jedné tréninkové jednotky turnaj trojic v beachvolejbale. Na ostatní nám již nezbyl čas. Strava byla zajištěna 4x denně (snídaně, oběd, svačina a večeře). Dále byl zajištěn pitný režim.

V rámci soustředění jsme sehráli s dorostem TJ Višňové přípravné utkání na hřišti ve Višňové. Měli jsme obavu zda nebudou hráči po kondičním soustředění unaveni. Hrálo se svižně a v tempu. V utkání se projevili věci, které jsme na soustředění zkoušeli. To je pozitivní věc do další práce a je toho před námi hodně. V utkání jsme se snažili držet míč a kombinačně se dostávat před bránu domácích. V prvním poločase se nám to dařilo a vedli jsme 2:0. Potom jsme polevila a domácí srovnali do poločasu na 2:2. Ve druhém poločase jme chtěli, aby se systém hry vrátil tak jako na začátku utkání, ale již rychle ubývali síly a bylo více nepřesností na našich kopačkách. Ještě se nám podařili jít do vedení 3:2, ale domácím se povedlo ještě před koncem utkání srovnat na 3:3. V utkání se představil i Jan Hoch, který se představil v dobrém světle a věříme, že se podaří dotáhnout do konce jeho případné angažmá v 1.SC Znojmo. Utkání splnilo naši představu a kluci si zahráli i proti starším hráčům.

Soustředění se zúčastnili: Beno Matěj, Buchta Antonín, Daniel Jan, Havliš Pavel, Kohout Matěj, Kohoutek Stanislav, Neumann Michal, Peřinka Dominik, Pospíšil Ondřej a Pospíšil Vojtěch.

Omluveni: Bauer Markus (dovolená), Nejedlý Matěj (svalové zranění), Ošťádal Jakub (brigáda), Vespalec Roman (dovolená)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies