FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo mám rád a chci za něj bojovat. Na Baník se všichni těšíme, říká Jarda Svozil

Znojmo mám rád a chci za něj bojovat. Na Baník se všichni těšíme, říká Jarda Svozil Z n o j m o - Dvakrát už byl ve Znojmě na hostování, nyní už je kmenovým hráčem 1.SC. Právě v tomto týdnu se vyřešil přestup stopera Jaroslava Svozila z Olomouce do Znojma. Svozka byl pochopitelně rád, že se vše zdárně vyřešilo a může se společně se spoluhráči těšit na nedělní atraktivní zápas s Baníkem Ostrava.

 
 
 

Jardo, byl to takový poměrně dlouhý příběh. Jsi rád, že už si definitivně ve Znojmě a vyřešila se záležitost s přestupem?
Samozřejmě jsme rád, že se to vyřešilo, bohužel jsem musel oželet pohárové utkání s Rosicemi. Někdy se to tak zkrátka přihodí. Už jsem potřeboval změnu, kterou mi Znojmo umožnilo a jsem moc rád, že jsem jeho hráčem a vím, kam patřím.

Měl jsi i úvahu, že bys zůstal v Olomouci?
V Olomouci jsem normálně začal přípravu, volal mi trenér Áčka. Byl jsem i v kontaktu se Znojmem, že bych tu mohl být natrvalo a vyústilo to v přestup.

Nebyl jsi nervózní, jestli se do Baníku stihne vše vyřešit?
Trochu nervózní jsem byl, ale byl jsem ujištěný, že se to zvládne.

Pro tebe je přestup do Znojma v podstatě jen formalitou, kabinu i klub máš přečtený z předchozích hostování..
Je tu výborná parta, Znojmo je rodinný klub a líbilo se mi tu, už když jsem tu byl na hostování s Pavlem Dreksou. Říkal jsem to už v předchozích rozhovorech, Znojmo mám rád a chci za něj bojovat.

Pojďme k Baníku. Jak zápas všeobecně vnímáš po stránce fotbalové i atmosféry? Duel bude mít prvoligové parametry...
Prvoligové parametry mít utkání určitě bude. Uvidíme, kolik přijde lidí, myslím si, že dost. Osobně se moc těším, odmakaná příprava vyústí pro hráče v mistrovský zápas, kde se musí veškerá práce v přípravě zúročit. Těšíme se na to všichni, snad to dobře dopadne.

Jak vidíš naše šance v utkání, kdo bude dle tebe favoritem?
Myslím si, že favoritem utkání je Baník, protože vyhlásil okamžitý návrat do první ligy. Ale každý zápas bude těžký, ať už je to nyní Baník nebo to pak bude Opava, Vítkovice. Letos bude liga hodně atraktivní a vyrovnaná.

V týmu jsi s Honzou Javůrkem a Nepem (Radim Nepožitek pozn.red.), jste takové olomoucké trio. Poměrně často se mezi sebou popichujete...
Známe se už delší dobu, je to takové kamarádské popichování. Někdy to vyústí, že jsme na sebe naštvaní, ale to k tomu patří. Každý z nás je vítězný typ. Kamarádské hašteření je na zdravé úrovni.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies