FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Poslední přípravné zápasy na Moravskoslezskou dorosteneckou ligu pro naši U19 s poloviční úspěšností

Poslední přípravné zápasy na Moravskoslezskou dorosteneckou ligu pro naši U19 s poloviční úspěšností Z n o j m o - Již v sobotu začne pro náš starší dorost nový soutěžní ročník Moravskoslezské dorostenecké ligy. Ještě před tímto startem sehrál dva přípravné zápasy. V Šatově vyhrál 6:2, naopak v Rakvicích prohrál 0:3, když dohrával v oslabení po vyloučení Šmída. První mistrovský zápas čeká na náš tým již ve zmíněnou sobotu v Líšni.

 
 
 

Šatov A-tým - 1.SC Znojmo U19 2:6 (1:2)

Sestava Znojma: Šnefenberger - Garčic (68. Křivánek), Škarka, Illek - Procházka, Novotný, Onsoy (46. Šmíd), Moravec, V. Švarc (52. Koch) - D. Holub (66. Švejda), K. Yilmaz (46. Martinek)

Branky Znojma: 13. a 29. K. Yilmaz (D. Holub), Procházka, Švejda, Martinek (Švejda), Procházka (Martinek)

Luděk Zlámal (trenér Znojma): Utkání jsme lépe zvládli výsledkově, nežli herně a po taktické stránce byl první poločas uspořádanější. Je dobře, že se prosazujeme střelecky.

Rakvice (A-tým, I.A.Třída) - 1.SC Znojmo U19 3:0 (2:0)

ČK: 49. Šmíd

Sestava Znojma: Šnefenberger (46. Koukal) - Křivánek, Šmíd, Illek - Procházka - Koch (46. K. Yilmaz), Onsoy (78. Novotný), Moravec, Švejkar - Martinek (52. Škarka), Švejda (46. D. Holub)

Luděk Zlámal (trenér Znojma): Poslední přípravné utkání se nám vůbec nepovedlo, co se týká útočné fáze a zakončení, navíc soupeř po zisku dvoubrankového vedení hrál ze zajištěné obrany a uvolněně. Po vyloučení Šmída v 49. minutě, který stáhl unikajícího útočníka, to bylo ještě složitější. I když se ve hře objevilo pár dobrých kombinací, nedokázali jsme je dotáhnout do finální fáze.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies