FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V druhém domácím utkání budeme čelit ve formě hrající Opavě

V druhém domácím utkání budeme čelit ve formě hrající Opavě Z n o j m o - V pátek 19. srpna přivítáme na domácí půdě druhý slezský klub v řadě. Do Znojma zavítá Opava, která měla dobrý vstup do sezóny. Ve dvou kolech FNL dokázala nasázet pět branek, tedy jen o jednu branku méně než my. Dá se tak očekávat zajímavé atraktivní utkání a především pořádná bitva o tři body! Výkop utkání je naplánován na 18:30. Ke slovu přijde po delší době opět umělé osvětlení.

 
 
 

Od Opavy se již v minulé sezóně čekalo, že bude bojovat v horní polovině tabulky. Nakonec ale Slezané skončili "až" na jedenáctém místě tabulky. Již do letní přípravy vstupovala Opava s novým trenérem Romanem Skuhravým, který nahradil Jana Baránka. Letní příprava se našemu pátečnímu soupeři povedla, když ze sedmi utkání neprohrál ani jediné. Ve stejném stylu pak Opavští vstoupili i do Fotbalové národní ligy. Nejprve vybojovali cennou remízu na půdě Sigmy Olomouc, poté si doma poradili s Frýdkem-Místkem 4:2. Stejně povedená písnička je to i v domácím poháru. Postup přes Petřkovice a v dalším kole přes Šumperk.


3. k. FNL
Pátek
19. srpna
18:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO

SFC OPAVA

STADION HORNÍ PARK

Přes léto nebyla v opavském kádru jedinou změnou jen trenérská pozice. Z Ústí nad Labem posílil Opavu Tomáš Smola. Velice nepříjemný hrotový útočník, který se stal velice cennou posilou. Z Jablonce přišel jako náhrada za brankáře Vaška Vílém Fendrich. Jednou z nových akvizic je i ex-znojemský záložník Petr Zapalač. Podstatnou záležitostí pro Opavu je také pokračovaní velké osobnosti ligy Zdeňka Pospěcha.

V minulé sezóně jsme měli s Opavou pozitivní bilanci. Doma jsme zvítězili 3:1, byť soupeř předvedl dobrý výkon. V Opavě si pak připsali výhru 3:2. Aktuálně mají oba týmy svorně čtyři body a v tabulce jsou seřazeni těsně za sebou. My druzí, Opava třetí.

Hlasy před zápasem

ZDENĚK POSPĚCH (KAPITÁN OPAVY): Přesvědčili jsme se, že můžeme hrát vyrovnané utkání s každým. Do Znojma jedeme s cílem něco uhrát, něco urvat. Bod by byl dobrý. Výsledek musí být podpořený dobrým výkonem jako proti Frýdku-Místku. (zdroj: sfcopava.cz)

RADIM KUČERA (TRENÉR ZNOJMA): Opava si vedla velice dobře v přípravě a povedl se jí i vstup do sezóny. Bude to velice nepříjemný soupeř. Pro mě je černým koněm Fotbalové národní ligy. I v této sezóně se mohou spolehnout na velkou osobnost ligy Zdeňka Pospěcha, v útoku posílili o nepříjemného Smolu z Ústí nad Labem.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies