FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výhra z venku by se měla doma potvrdit, snad to vyjde, doufá před Opavou Lukáš Motal

Výhra z venku by se měla doma potvrdit, snad to vyjde, doufá před Opavou Lukáš Motal Z n o j m o - Máme za sebou dva zápasy Fotbalové národní ligy a Lukáš Motal nechyběl v žádném z nich ani minutu. Nyní ho čeká společně se spoluhráči domácí utkání s Opavou, která do sezóny skvěle vstoupila. Lukáš věří v úspěch, zároveň však dodává, že Opava bude nepříjemným soupeřem, který bude chtít v této sezóně čeřit vrchní příčky tabulky.

 
 
 

Po dvou kolech máme my i Opava po čtyřech bodech. Bude to v pátek otevřená bitva nebo budeme vzhledem k domácímu prostředí mírnějším favoritem my?
Jelikož hrajeme doma, tak by šance měly převažovat na naši stranu. Ale jak říkáš, Opava má stejný počet bodů jako my, má nyní skvělou formu. Rozdáme si to s ní a doufám, že tři body zůstanou ve Znojmě.

V minulém kole jsme nastříleli pět gólu Vlašimi, Opava skórovala čtyřikrát proti Frýdku-Místku. Bude to z tohoto pohledu ve vzájemném souboji ofenzivní představení?
Pro diváky by to bylo pěkné, asi i pro nás, protože hrajeme fotbal pro góly. Já si ale myslím, že minulá kola ukázala, že oba týmy branky střílet umí, a proto se nyní bude hrát spíše defenzivněji.

Bude stěžejní potvrdit doma tři body z Vlašimi?
Samozřejmě. Když se vyhraje venku, mělo by se to doma potvrdit. Bude to náš druhý domácí zápas, z prvního máme bod, je na čase získat tři, abychom našim divákům ukázali, že chceme vítězit.

Jak si vybavuješ Opavu ze svého působení ve Zlíně?
Opava je nepříjemná hlavně v domácím prostředí, kde na pěkném stadionu dokáží fanoušci udělat nepříjemný kotel. Opavští fanoušci přijedou určitě i do Znojma a může to být i atmosférou opět pěkný zápas. Opava se vždy prezentovala takovým důraznějším fotbalem, určitě nás nečeká nic jednoduchého. Navíc má nového trenéra, v létě posílila. Určitě budou chtít Opavští v této sezóně hrát nahoře.

 
 
 
 
Zápasový servis
fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies