FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vyškov útočí v MSFL na první místo, pomáhá k tomu i duo Kirschner, Nehyba

Vyškov útočí v MSFL na první místo, pomáhá k tomu i duo Kirschner, Nehyba Z n o j m o - Další zápasový víkend mají za sebou naši mladíci na hostování. "Třebíčské duo" Bogner, Konvalina navíc mělo na programu pohárové úterní utkání se Zlínem, byť se na hřiště dostal jen Bogi. Vyškov zvládl o víkendu bitvu se Zlínem B a po třech kolech MSFL je na skvělé druhé příčce. Zásluhu na tom má i duo Kirschner, Nehyba. Oba dva hráči nastoupili v základu.

 
 
 

PATRIK BOGNER (90 minut, 1 asistence) / Líšeň - Třebíč 0:3, (45 minut) / Třebíč - Zlín 0:4

Počtvrté v řadě se Patrik Bogner za Třebíč netrefil, nevyšel však statisticky naprázdno. V Líšni odehrál celých devadesát minut a nastoupil na hrotu útok. Obranu soupeře trápil a tvořil prostor pro své spoluhráče. Třeba jako pří vítězné brance z 58. minuty, kdy se asistencí podílel na trefě Ošmery. Největší šanci si Bogy vypracoval v 50. minutě, kdy vedl nebezpečný brejk. Proti jeho střele na zadní tyč se blýskl brankář Zrzavý. V 85. minutě dostal při faulu na něj žlutou kartu exznojemský Tadeáš Zezula. Třebíč je po třech kolech MSFL na šestém místě.

V utkání MOL Cup proti prvoligovému Zlínu Patrik v základní sestavě chyběl, odehrál však z pozice náhradníka celý druhý poločas. Nepříznivý stav, však nezvrátil.

JAKUB KONVALINA

Kuba Konvalina se do brány proti Líšní, ani proti Zlínu nedostal. Chytal jeho brankářský kolega Soukup. Oba dva gólmani se totiž střídají po třech odchytaných utkáních.

*Za Třebíč odehrál plnou porci minut v obou utkáních Petr Vavřík. Na výhře 2:0 nad Líšní se podílel asistencí u druhého gólu.

PETR KIRSCHNER (90 minut) / Vyškov - Zlín B 2:0

Vyškovu se vstup do MSFL povedl na jedničku. A je u toho i Petr Kirschner, který odehrál při domácí výhře nad Zlínem B 2:0 celý zápas. A byl opět hodně aktivní. Dostal se do několika zakončení. Vyškov je po třech kolech v tabulce MSFL na třetím místě.

ROMAN NEHYBA (83 minut) / Vyškov - Zlín B 2:0

Stejně jako Kirša, mohl si užívat výhru nad rezervou Zlína i záložník Roman Nehyba. Můžeme říct, že utkání se mu vyvedlo, na hřišti strávil 83. minuty a zvláště spolupráce s Kiršou mu vycházela skvěle. Komentář z onlajny.com z 50. minuty mluví za vše: Výborná spolupráce domácího Kirschnera a Nehyby. Na konci celé akce byl Studený a jeho střela nad.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies