FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

České Budějovice? Bez prohry, bez inkasovaného gólu. Na jihu Čech nás čeká těžká mise

České Budějovice? Bez prohry, bez inkasovaného gólu. Na jihu Čech nás čeká těžká mise Z n o j m o - Našemu soupeři ve 4. kole Fotbalové národní ligy se start do soutěže vydařil. České Budějovice mají na svém kontě dvě výhry a jednu remízu, doposud ještě neinkasovali. Tento fakt a domácí prostředí by mohl nahrávat Dynamu. My máme samozřejmě úplně jiné plány, na Střeleckém ostrově uspět, byť to bude nelehký úkol. Utkání startuje v pátek od 18:00.

 
 
 

Jihočeši neprožili příliš povedenou uplynou sezónu. Byl to zvláště podzim, který připravil našeho středečního soupeře o lepší umístění v tabulce. Exligista skončil až na dvanácté pozici. Do jisté míry za to mohla i závěrečná domácí prohra s Vlašimí 2:4. Bodovat za tři body, posunuli by se Budějovičtí na osmé místo právě místo Vlašimi. Ovšem to už je nyní minulost a i na jihu Čech se soustředí na novou sezónu.


4. k. FNL
Pátek
26. srpna
18:00 hod.
On-line Twitter

DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

1.SC ZNOJMO FK

Stadion Střelecký ostrov

A vstup do ní se jim povedl náramně. Posuďte sami, tři utkání rovnají se sedmi bodům (výhra v Třinci, domácí vítězství nad Vítkovicemi a bod ve Varnsdorfu) a skóre 3:0. Zvláště fakt, že Dynamo udrželo ve všech třech ligových utkání čisté konto stojí za zmínku. V útoku se navíc může spolehnout na svého top střelce, Richard Kalod vstřelil všechny tři góly. Dá se říct, že na jihočeské obloze tak není ani mráček. A abychom nezapomněli na tabulku, svěřenci trenéra Horejše jsou na třetí pozici. Není to v úvodu ještě tolik vypovídající, ale potěší to. Třeba Sigma Olomouc má na startu ligy "zatím" body jen tři.

Dobrý start se navíc Budějovickým povedl i bez klíčové postavy minulé sezóny - Jana Šimáka, který dres našeho pátečního soupeře neobléká. Dynamo se navíc vyzbrojilo zkušenými Ondřejem Šourkem či Ivo Táborským. Zkrátka a dobře, klape to.

Změny v kádru Českých Budějovic

Příchody: Ondřej Šourek (přestup, Jihlava), Adrián Čermák (přestup, Senica), Ivo Táborský (přestup, Teplice), Daniel Frnoch (přesun, dorost), Matyáš Markytán (přesun, dorost).

Odchody: Tomáš Hájovský a Jiří Mareš (oba návrat z hostování, Příbram), Marek Opluštil (návrat z hostování, Jihlava), Jan Šimák (konec smlouvy), Milan Jurdík (návrat z hostování, Sparta), Milan Ujec (návrat z hostování).

Jak už bylo několikrát vyřčeno v minulé sezóně, Dynamo je v poslední době naším nejčastějším soupeřem. V mistrovských utkáních máme z loňského ročníku bilanci domácí výhry 3:1 a venkovní, poměrně bláznivé remízy 2:2. S Budějovicemi jsme se potkali i na začátku letní přípravy a rozhodně by nám nevadilo, kdybychom zopakovali výsledek 3:2.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies