FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Áčko šláplo do pedálů, tréninkový proces si zpestřilo výpravou do Podyjí

Áčko šláplo do pedálů, tréninkový proces si zpestřilo výpravou do Podyjí Z n o j m o - Vzhledem k tomu, že nás čeká další mistrovský zápas až ve středu 7. září, je tento týden především o tréninkovém procesu. V rámci něj a jako zpestření vyrazilo Áčko v úterní slunečné odpoledne na kola. Byl by hřích nevyužít krás okolní znojemské přírody, a tak se byla trasa jasná - Podyjí. "Peloton" zavítal například na Králův stolec. Celá výprava celkově urazila bezmála 35 kilometrů.

 
 
 

Kdo se v úterý odpoledne vydal na cyklistickou projížďku okolím Znojma a Podyjím, mohl narazit i na početnou modročernou výpravu. V rámci tréninkové procesu se vydali svěřenci trenéra Kučera na kola. Byla to nejen dřina, ale také projížďka nádhernou krajinou a zpestření.

Někteří členové cyklistického balíku poznali záludnosti tras Podyjí, a tak nebyla nouze o menší či větší zajížďky, Ledy (David Ledecký pozn. red.) s Pavlem Halouskou by mohli vyprávět. Kiršovi (Petr Kirschner pozn. red.) zase selhala technika a na řadu musel přijít servisní vůz. Celkově ale proběhl trénink ve znamení pedálů bez problémů. Ostatně můžete posoudit z videa očima kondičního trenéra, v úterním odpoledni ale režiséra, Květoše Svobody.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies