FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Útočník Rybička a brankář Halouska se vrací z hostování do Zbrojovky Brno

Útočník Rybička a brankář Halouska se vrací z hostování do Zbrojovky Brno Z n o j m o - Na podzim jsme měli v našem kádru na hostování dva hráče z kádru prvoligové Zbrojovky Brno. Dvacetiletého útočníka Petra Rybičku a o rok staršího brankáře Pavla Halousku. Oba dva se po půlročním hostování vrací zpět do Brna, kde také dnes zahájili s účastníkem nejvyšší soutěže zimní přípravu, přejeme oběma hráčům hodně štěstí.

 
 
 

PETR RYBIČKA, PAVEL HALOUSKA

Petr Rybička absolvoval ve znojemském dresu své premiérové zápasy ve Fortuna národní lize. Celkem odehrál za podzim v této soutěži 14 utkání (+2 zápasy MOL Cup) a vstřelil pět branek. Do paměti se fanouškům nejvíce zapsal hattrickem do sítě Pardubic při výhře 5:2. Dva góly včetně premiérového v druhé lize vstřelil Vlašimi.

Pavel Halouska čekal na svůj debut ve Fortuna národní lize o trochu déle než jeho parťák z Brna. Svoji premiéru absolvoval v 10. kole na Žižkově. Celkem v druhé lize odchytal šest utkání a připsal si dvě čistá konta. Jeden start zaznamenal v domácím poháru.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies