FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na úvod přípravy dobrý výkon a remíza s prvoligovou Jihlavou

Na úvod přípravy dobrý výkon a remíza s prvoligovou Jihlavou Z n o j m o - První utkání zimní přípravy jsme zvládli velice dobře. V mrazivém počasí jsme s účastníkem prvoligové soutěže Jihlavou remizovali 3:3. Po celý zápas byla Jihlava gólově o krok vepředu, pokaždé se nám ale její vedení vždy podařilo smazat zásluhou gólů Rosti Šamánka, Kuby Teplého a Petra Kirschnera.

 
 
příprava Jihlava, středa 11.1.2017
FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK  3:3  (1:1)
Branky: 7. Ikaunieks, 54. Rabušic, 76. Záviška – 23. Šamánek, 58. Teplý, 82. Kirschner
Rozhodčí:
FC Vysočina Jihlava: 1.poločas: Rakovan – Vedral, Tlustý, Rosa, Nový, Vitásek, Vaculík, Hronek, Novotný, Dvořák, Ikaunieks.
2. poločas: Rakovan - Kryštůfek, Krejčí, Vitásek - Fulnek, Záviška, Šulek, Batioja, Novotný, Duba, Rabušic.
1.SC Znojmo FK: 1.poločas: Doleček - Helísek, Svozil, Atanasov, Cihlář, Holub, Motal, Nehyba, Pajdić, Frimmel (c), Šamánek 2.poločas: Konvalina - Svozil, Rapouch, Mezlík, Javůrek, Štrombach, Urbančok, Teplý (c), Njire, Kirschner, Klíma
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

Do prvního přípravného utkání poslal trenér Kučera dvě jedenáctky. Jediným, kdo odehrál celý zápas, byl Jarda Svozil. K utkání naopak neodcestovali Dan Odehnal, Oleksiy Chereda a Radim Nepožitek, kteří měli drobnější zdravotní problémy a trénovali individuálně ve Znojmě. V úvodu utkání jsme se sice hledali, ale pak jsme se rozehráli k velice solidnímu výkonu. Velká chuť byla vidět na Rosťovi Šamánkovi, který se hned v úvodu dral do šance. Jako první ale skórovali Jihlavští, a tak to šlo celý zápas. Domácí využívali hlavně rychlých brejků, po jednom z prvních vstřelil gól David Ikaunieks.

Inkasování nás ale nerozhodilo, naopak nám dodalo ještě větší elán. Michal Holub poslal ze standardky centr do vápna, kde si míč našel Rostislav Šamánek. Srovnáno. A mohli jsme jít do konce poločasu ještě do vedení. Byl to opět Šami, kdo prověřil Rakovana. Následně pak Motal orazítkoval břevno. Poločas uzavřel prudký centr, na který však Šami jen těsně nedosáhl, i tak ale musel Rakovan zasahovat.

Druhé dějství odstartovalo podobně jako to první. Michael Rabušic poslal Jihlavu v 54. minutě podruhé do vedení. Netrvalo to však dlouho a bylo srovnáno. Krásnou vizitku poslal svému bývalému klubu Jakub Teplý. Parádní střela skončila v šibenici. Postupně jsme začali přebírat větší iniciativu, ovšem stále jsme se museli mít na pozoru. Soupeř se spoléhal na rychlé brejky a z těch hrozil. V 74. minutě předvedl famózní zákrok proti Batiojovi Kuba Konvalina, když mu zlikvidoval prakticky stoprocentní šanci. O dvě minuty později už byl ale krátký. První střelu sice dokázal vytáhnout, na dorážku Jana Závišky už však nestačil.

Přesto jsme poraženi neodcházeli a i potřetí dokázali vyrovnat. Njire našel centrem na zadní tyči Petra Kirschnera, který v 81. minutě srovnal angličanem. V závěru málem překlopil výhru na naši stranu Urbančok, jeho přízemní střelu ale dokázal gólman vyškrábnout. Utkání tedy skončilo a do Znojma jsme mohli odjíždět s pocitem dobře odvedeného výkonu, což ostatně zmínil i trenér Kučera.

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): Hned na úvod zápas s prvoligovým soupeřem, byl jsem s výkonem velmi spokojený. Nasadil jsem do utkání dvě jedenáctky. V první půli jsem byl více spokojenější s defenzivou, druhou více s ofenzivou. Ukazuje se, že sílu máme větší do ofenzivy. V defenzivě jsme měli okénka, ale myslím, že Jihlavu jsme dost potrápili. Pro mě byl výkon potěšující.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies